مصرف آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی در برابر کرونا
برای مقابله با کرونا و تقویت سیستم ایمنی باید به مصرف میوهها که سرشار از ویتامینها و مواد آنتیاکسیدان هستند، اهمیت بیشتری داده شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مغزها و خشکبار از قبیل توت خشک، برگ زردآلو، کشمش و انجیر خشک علاوه بر اینکه غنی از مواد معدنی و ویتامینها هستند، موجب تقویت سیستم ایمنی میشوند.
سیده معصومه تقیزاده افزود:
این مواد مقدار زیادی فیبر نیز دارند که برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سایر بیماریهای غیرواگیر و یبوست موثر هستند، اما باید دقت شود که به دلیل پر کالری بودن خشکبار و مغزها، تعادل در مصرف رعایت شود.
وی گفت:
مصرف لبوی پخته به دلیل اینکه سرشار از آنتیاکسیدان و همچنین منبع خوبی از ویتامینC است، موجب تقویت سیستم ایمنی میشود و مصرف آن توصیه میشود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت خوزستان همچنین تصریح کرد:
بهتر است بیماران دیابتی در مصرف هندوانه دقت کافی داشته باشند و از زیادهروی در مصرف آن به علت قند زیاد خودداری کنند.
این بیماران به جای هندوانه از میوههای کمتر شیرین مانند سیب و پرتقال و همچنین از خشکبار از جمله برگ زردآلو و آلو خشک، توت خشک و کشمش استفاده کنند.
وی افزود: مصرف آجیل شور در افراد سالم باید محدود شود و مبتلایان به بیماری فشار خون بالا نیز باید از مصرف آن خودداری کنند.
همچنین افرادی که از بالا بودن تریگلیسیرید خون رنج میبرند، بهتر است از مصرف دانههای چرب مانند پسته، بادام و گردو خودداری کنند.