کمک بلوبری در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن
مصرف بلوبری در کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای مزمن اثرگذار است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، بلوبری نه تنها یک میان وعده عالی است بلکه یک مکمل سالم برای رژیم غذایی اکثر افراد است.
این میوههای کوچک یک مشت قدرتمند آنتی اکسیدانی بسته بندی شده هستند که به کاهش فشار خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک میکنند.
همچنین محققان دریافتند که پتروستیلبن – آنتی اکسیدان دیگری در بلوبری ممکن است به مهار سرطان سینه کمک کند و از بیماری قلبی محافظت کند.