تولید ۹ هزار تن گوشت سفید در نکا
۹ هزار تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری شهرستان نکا از ابتدای امسال تاکنون تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: از آغاز سال تاکنون ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سالنهای مرغداری شهرستان نکا انجام شد.
سید شبر موسوی افزود: با این تعداد جوجه ریزی ۹ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا گفت: ۲۰۳ واحد مرغداری در این شهرستان فعال است.
بیشتر بدانید:
موسوی با بیان اینکه گوشت مرغ به سبب وجود فسفر نقش مفیدی در ساختمان دندانها و استخوانها دارد گفت: گوشت سفید سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف ازجمله فسفر، اسید آمینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B۶ و به ویژه سلنیوم که یکی از اجزای بسیار مهم واکنش های متابولیک در بدن محسوب و شامل متابولیسم هورمون های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی در بدن است.