تولید ۴۷۰۰ تن گوشت سفید در نوشهر
چهار هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید آماده طبخ امسال در نوشهر تولید و روانه بازار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی نوشهر گفت:
بهمنظور تامین امنیت غذایی و پروتئین جامعه، از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه، دو میلیون قطعه جوجه ریزی در سالنهای مرغداری گوشتی شهرستان نوشهر انجام شد.
جواد خلدنوش با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی در ۲۵ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت، افزود: با این تعداد جوجه ریزی، چهار هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازارهای مصرف عرضه شد.
او به پرورش دهندگان مرغ گوشتی توصیه کرد برای درخواست جوجه ریزی در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت نام کنند.