جوجه ریزی ۵ میلیون و ۵۹۳ هزار قطعهای در مرغداریهای ساری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از جوجه ریزی ۵ میلیون و ۵۹۳ هزار قطعه در مرغداریهای گوشتی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، رضا پور فلاح گفت: جمع آوری، یکپارچه سازی و مدیریت اطلاعات واحدهای تولیدی و صنعت در بخش جوجه ریزی و اصلاح فضای کسب و کار در صنعت طیور، مدیرت تولید، تنظیم بازار گوشت مرغ و جوجه یک روزه، ساماندهی واحدهای غیر مجاز و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا از اهداف کلی سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور در سامانه سماصط است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به ثبت ۲۶۰ درخواست در سامانه سماصط، افزود: پنج میلیون و ۵۹۳ هزار و ۲۹۰ قطعه جوجه ریزی، امسال در ۲۵۹ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه گوشت سفید یکی از مواد غذایی اصلی در سبد غذایی خانوار است، تصریح کرد: با این میزان جوجه ریزی، هشت هزار و ۶۷۹ تن گوشت سفید تولید و به بازارهای مصرف عرضه شد.
پورفلاح گفت: شهرستان ساری دارای ۲۹۵ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت اسمی ۶ میلیون و ۲۹۲ هزار و ۵۹۰ قطعه در هر دوره است.