تولید ۳۰درصد جوجه یکروزه کشور در مازندران
مازندران تولید ۳۰درصد جوجه یکروزه و ۱۱درصد تولید گوشت سفید کشور را بر عهده دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران،
مدیر طیور جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران تولید ۳۰درصد جوجه یکروزه و ۱۱درصد تولید گوشت سفید کشور را بر عهده دارد گفت: این استان به دلیل شرایط اقلیمی مناسب و جایگاه مهمی که در صنعت طیور کشور دارد و سرمایه گذاریهای زیادی در بخش صنعت طیور صورت گرفته است.
محمدعلی یداللهی با بیان اینکه ۶واحد مرغ اجداد با ظرفیت ۱۰۷هزار و ۷۸۸قطعه در مازندران فعال است که توان پشتیبانی تولید گلههای اجداد را در کشور دارد افزود: ۲۲۰واحد مرغ مادر با ظرفیت ۶میلیون و ۳۰۰هزار قطعه را داریم که توان اسمی تولید این واحدها ۴۰۰میلیون قطعه است.
او با بیان اینکه همه حلقههای مرتبط با طیور شامل لاین، گوشتی و صنایع وابسته به صنعت طیور در استان وجود دارد افزود: ۲هزار و ۱۴۴واحد مرغ گوشتی با ظرفیت اسمی ۳۹میلیون قطعه در استان فعال است که میتواند ماهانه ۱۸میلیون قطعه تولید جوجه داشته باشد.
یداللهی ادامه داد: ۲۹واحد مرغ تخم گذار تجاری با ظرفیت یک میلیون و ۱۵۰هزار قطعه در مازندران وجود دارد و این واحدها توان تولید ۵هزار و ۲۰۰تُن تخم مرغ خوراکی را دارند.
مدیر طیور جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۵۰واحد کارخانههای خوراک دام و طیور با ظرفیت یک میلیون و ۸۰۰هزار تن در استان فعال است و فعالیت آن برای هزار و ۵۰۰نفر ایجاد اشتغال کرده است افزود: ۱۸واحد کشتارگاه صنعتی در استان فعال بوده و ظرفیت آن ۴هزار قطعه در هر شیفت کاری است.
او گفت: سامانهای از سال ۱۳۹۶ با عنوان مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماطط) طراحی شد تا تنظیم بازار و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا، رصد تولید در همه حلقهها و ساماندهی واحدهای غیرمجاز را انجام دهد و این سامانه به شفافیت تولید جوجه یکروزه کمک میکند.