تولید ۱۲ هزار تن گوشت سفید در جویبار
بیش از ۱۲ هزار تن گوشت سفید امسال در جویبار تولید شد.
![تولید ۱۲ هزار تن گوشت سفید در جویبار](/files/fa/news/1399/8/15/5554076_259.jpg)
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به تولید ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان گفت: برای ۲۴۰ واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار امسال مجوز ۵ میلیون و ۴۲ هزار و ۷۲۰ قطعه جوجه ریزی صادر شد.
سعیدی از فعالیت ۳ هزار ۶۶۵ نفر در صنعت طیور جویبار خبر داد و افزود: این شهرستان دارای ۲۴۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۸ هزار و ۶۲۳ تن است که حدود ۷ درصد سهم تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داد.
بیشتر بخوانید:
او همچنین گفت: این شهرستان، ۳۵۲ هزار واحد دامی با تولید سالانه دو هزار و ۹۳۵ تن گوشت قرمز و ۲۴ تن شیر خام معادل چهار درصد تولید استان را در اختیار دارد.