تولید ۱۲ هزار تن گوشت سفید در جویبار
بیش از ۱۲ هزار تن گوشت سفید امسال در جویبار تولید شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به تولید ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان گفت: برای ۲۴۰ واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار امسال مجوز ۵ میلیون و ۴۲ هزار و ۷۲۰ قطعه جوجه ریزی صادر شد.
سعیدی از فعالیت ۳ هزار ۶۶۵ نفر در صنعت طیور جویبار خبر داد و افزود: این شهرستان دارای ۲۴۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۸ هزار و ۶۲۳ تن است که حدود ۷ درصد سهم تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داد.
بیشتر بخوانید:
او همچنین گفت: این شهرستان، ۳۵۲ هزار واحد دامی با تولید سالانه دو هزار و ۹۳۵ تن گوشت قرمز و ۲۴ تن شیر خام معادل چهار درصد تولید استان را در اختیار دارد.