آخرین اخبار مربوط به کرونا جهان
آمار مبتلایان به کرونا از ۵ میلیون نفر عبور کرد
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۵ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۵۶۷ نفر افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، پایگاه اینترنتی وورد مترز اینفو (worldometers.info) که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا در جهان را به صورت لحظهای منتشر و به روز رسانی میکند، اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۵ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۵۶۷ نفر افزایش یافته و شمار بهبودیافتگان به ۲ میلیون و ۹۸ هزار و ۶۱۵ نفر رسیده است. شمار جان باختگان هم ۳۳۵ هزار و ۲۰۳ نفر اعلام شد.
آخرین آمار شیوع ویروس کرونا در جهان
آمریکا در بین کشورهای جهان هم از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و هم تعداد قربانیان، در رتبه اول قرار دارد.
از نظر تعداد مبتلایان روسیه و برزیل به ترتیب در رتبههای دوم و سوم و از نظر تعداد قربانیان انگلیس و ایتالیا به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
براساس این آمار، تاکنون یک میلیون و ۶۲۱ هزار و ۶۶۹ نفر در آمریکا به این ویروس مبتلا شده اند و ۹۶ هزار و ۳۷۷ نفر مرده اند.
در روسیه نیز با ابتلای ۳۲۴۹ مورد جدید به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، در مجموع ۳۲۶ هزار و ۴۴۸ مورد ابتلا و ۳۲۴۹ فوتی ثبت شده است.
در برزیل نیز با بیش از ۱۱۰۰ مورد جدید، ۳۱۲ هزار و ۷۴ تن به این بیماری مبتلا شده اند و از این تعداد، ۲۰ هزار و ۱۱۲ نفر جان خود را از دست داده اند.
در اسپانیا نیز ۲۸۰ هزار و ۱۱۷ مورد ابتلا و ۲۷ هزار و ۹۴۰ فوتی ثبت شده است.
در انگلیس ۲۵۰ هزار و ۹۰۸ تن به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد، ۳۶ هزار و ۴۲ تن جان باخته اند.
در ایتالیا ۲۲۸ هزار و شش تن مبتلا و ۳۶ هزار و ۴۲ تن مرده اند.
همچنین در فرانسه از ۱۸۱ هزار ۸۲۶ مبتلا به کرونا، ۲۸ هزار و ۲۱۵ تن جان خود را از دست داده اند.
در آلمان ۱۷۹ هزار و ۱۵۶ مورد ابتلا و ۸۳۱۶ مورد فوتی ثبت شده است.
در ترکیه ۱۵۳ هزار و ۵۴۸ مورد ابتلا و ۴۲۴۹ مورد مرگ ثبت شده است.
در ایران نیز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا ۱۳۱ هزار و ۶۵۲ تن و تعداد فوتیها ۷۳۰۰ تن گزارش شده است.
در هند ۱۱۹ هزار و ۵۷۴ مبتلا و ۳۶۰۰ فوتی و در پرو ۱۰۸ هزار و ۷۶۹ مبتلا و ۳۱۴۸ فوتی ثبت شده است.
در چین نیز ۸۲ هزار و ۹۷۱ نفر به این ویروس مبتلا شده اند و ۴۶۳۴ نفر مردند.
در کانادا ۸۱ هزار و ۳۲۴ مورد ابتلا و ۶۱۵۲ فوتی ثبت شده است.
در عربستان سعودی ۶۵ هزار و ۷۷، مکزیک ۵۹ هزار و ۵۶۷، شیلی ۵۷ هزار و ۵۸۱، بلژیک ۵۶ هزار و ۵۱۱، پاکستان ۵۰ هزار و ۶۹۴ و هلند ۴۴ هزار و ۸۸۸ تن به کووید-۱۹ مبتلا شده اند.
جدیدترین خبرها درباره شیوع ویروس کرونا در جهان و تحولات مربوط به آن به شرح زیر است:
دانشگاه آکسفورد ده هزار داوطلب برای آزمایشهای بالینی واکسن کرونا میپذیرد
خبرگزاری فرانسه از لندن گزارش داد، دانشگاه آکسفورد انگليس روز جمعه اعلام کرد: قصد دارد برای مرحله دوم آزمایشهای بالینی خود که بسیار خوب در حال پیشرفت است، ده هزار نفر را جذب کند تا بتواند با مشارکت شرکت داروسازی آسترازنکا، واکسنی برای کووید ۱۹ تولید کند.
مرحله اول این آزمایشهای بالینی بر روی انسان، با هدف ارزیابی ایمنی و اثربخشی واکسن در ماه آوریل بر روی هزار دواطلب ۱۸ تا ۵۵ ساله انجام شد.
دانشگاه آکسفورد با انتشار بیانیهای اعلام کرد: مطالعه بعدی بر روی ده هزار و ۲۶۰ بزرگسال و کودک خواهد بود.
پروفسور "اندرو پولارد" که مدیریت گروه واکسن آکسفورد را برعهده دارد، میگوید: مطالعات، بسیار خوب پیش میروند و ما حالا مطالعات ارزیابی پاسخ ایمنی ناشی از واکسن در بزرگسالان مسنتر را آغاز میکنیم. باید ببینیم آیا این واکسن میتواند از جمعیت گستردهای محافظت کند یا خیر؟
دانشگاه آکسفورد که طرح آن از سوی دولت انگلیس تامین میشود با شرکت داروسازی آسترازنکا انگلیس برای تولید و توزیع واکسن در سراسر جهان همکاری میکند.
در ماه آوریل، دانشگاه آکسفورد با امید دستیابی به واکسن تا فصل پاییز، مرحله نخست آزمایشهای بالینی را آغاز کرد.
پروفسور پولارد، روز جمعه در گفتگو با بی بی سی گفت: دانستن دقیق این که چه زمانی اسنادی خواهیم داشت که کارآیی واکسن را اثبات کند، بسیار دشوار خواهد بود.
واکسنی که پژوهشگران آکسفورد، مشغول کار بر روی آن هستند بر مبنای آدنوویروس اصلاح شدهای است که شامپانزهها به آن آلوده میشوند. بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت از میان ۱۱۸ طرح تولید واکسن در جهان، هشت طرح هم اکنون در مرحله آزمایش بالینی بر روی انسان قرار دارند.
"آنتونیو گوترش"، دبیر کل سازمان ملل متحد در ماه آوریل هشدار داد: یافتن واکسن تنها راه ممکن برای بازگشت به وضعیت عادی است.
ابتلای ۱۰۶ نفر دیگر به ویروس کرونا در جمهوری آذربایجان
خبر نگار خبرگزاری صدا و سیما از باکو گزارش داد، با ابتلای ۱۰۶ نفر دیگر به ویروس کرونا در جمهوری آذربایجان کل مبتلایان به این ویروس به ۳۸۵۵ نفر رسید.
قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان اعلام کرد: تعداد کل فوت شدگان براثر ابتلا به ویروس کرونا با جان باختن دو مبتلای دیگر به ۴۶ نفر رسید.
با بهبودی ۵۹ بیمار دیگر هم تعداد بهبودیافتگان به ۲۳۹۹ نفر رسید. تاکنون ۲۵۹ هزار و ۱۵۵ مورد تست کرونا در این کشور انجام شده است.
یکی از جان باختگان امروز از پزشکان بیمارستانهای شهر گنجه بوده است.
تاکنون ۶۸۱ نفر از پزشکان و کادر درمانی جمهوری آذربایجان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که این رقم ۱۸ درصد کل مبتلایان است.
از ۶۸۱ مبتلای به کرونا در میان کادر پزشکی این کشور ۵۳۷ نفر بهبود یافته و ۴ نفر جان باخته و بقیه در بیمارستانهای ویژه تحت درمان میباشند.
هشدار روسای دهها رستوران فرانسوي درباره خطر بازگشایی زودهنگام
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، روسای نزدیک به ۶۰ رستوران از جمله رستورانهای معروف ژیل گوژون مارک ویرا و میشل شاران، روز جمعه درباره پیامدهای احتمالی بازگشایی زودهنگام رستورانها و زیانهای بهداشتی و اقتصادی متاثر از آن هشدار دادند.
روسای این رستورانها با ارسال نامهای سرگشاده که یک نسخه از آن نیز در اختیار خبرگزاری فرانسه قرار گرفت، تاکید کردند: تا زمانی که ویروس در کشور وجود دارد برای بازگشایی رستورانها نباید شتابزده عمل کنیم بلکه باید در زمان مناسب و به گونهای عمل کنیم که سلامت و امنیت کارمندان و مشتریان ما حفظ شود. حتی در صورت بازگشایی رستورانها نیز این امکان باید وجود داشته باشد که آنهایی که مایل به ازسرگیری فعالیتشان نیستند، همچنان بسته بمانند.
در این نامه آمده است:" با توجه به عدم گردش مالی و ناامیدی ناشی از این وضعیت که از اواسط مارس وجود دارد، کاملا قابل درک است که برخی رستورانها به رغم وجود ویروس و خطرات ناشی از آن، مایل به ازسرگیری سریع فعالیتشان باشند.
روسای برخی رستورانها اخیرا با تاکید بر این که غذا خوردن در رستوران میتواند مطمئنتر از خانه باشد از دولت فرانسه خواسته اند با بازگشایی جزیی رستورانها موافقت کند. اما امضاکنندگان نامه یادشده تاکید کرده اند بازگشایی رستورانها مستلزم رعایت برخی پروتکلها و دستورالعملهای سختگیرانه و ایجاد ساختارهای سازگار با شرایط جدید است.
به گفته آنها اگر یکی از کارمندان رستوران به کووید ۱۹ مبتلا شود، مشخص نیست مالک رستوران چگونه باید عمل کند؟ در صورت چنین اتفاقی سوالات متعددی است که باید به آن پاسخ داد: آیا صاحب رستوران باید همه کارکنان را قرنطینه کند یا آنکه بالاجبار یا داوطلبانه، رستوران را تعطیل کند؟ در این صورت آیا رستوران، از کمکهای دولت برخوردار خواهد بود یا خیر؟
افزایش قابل توجه مرگ و میر متاثر از ویروس کرونا در روسیه
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، مقامات بهداشتی روسیه اعلام کردند: انتظار افزایش قابل توجه مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در ماه مه در این کشور وجود دارد.
کاهش خرده فروشی در انگلیس در ماه آوریل
خبرگزاری فرانسه از لندن گزارش داد، میزان خرده فروشی در انگلیس در ماه آوریل، تحت تاثیر تدابیر قرنطینه که به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا به اجرا گذاشته شده است، به شدت کاهش یافت و در این میان، خرید پوشاک، کاهش شدید بیش از ۵۰ درصد را ثبت کرد.
طبق اعلام اداره ملی آمار انگلیس، خرده فروشی در این کشور در مارس گذشته نیز کاهش بیش از پنج درصدی را تجربه کرده بود. اما از بیست و سوم مارس بود که قرنطینه و تدابیر محدودکننده به منظور مقابله با شیوع کووید ۱۹ به اجرا گذاشته شد و تا آخر آوریل نیز همه این تدابیر با جدیت رعایت شد.
اداره ملی آمار انگلیس تصریح کرد: در ماه آوریل در همه بخشهای اقتصادی کشور، کاهش فروش مشاهده شد؛ چرا که به جز فروشگاههای مواد غذایی و دارویی یا کالاهایی که ضروری تشخیص داده شده بود، همه مراکز فروش بسته بودند. حتی میزان فروش مواد غذایی نیز در ماه آوریل، چهار درصد کاهش یافت. زیرا پس از افزایش بی سابقه خرید که در روزهای پیش از قرنطینه، اتفاق افتاد، مراجعه خانوادهها به فروشگاهها و مراکز خرید که همچنان فعالیت میکردند، کاهش یافت؛ ضمن آن که تدابیر پیشگیرانهای نیز که برای کاهش شمار مشتریان در داخل مراکز خرید به اجرا گذاشته میشد در کاهش میزان خرید محصولات غذایی بی تاثیر نبود.
هشدار خالد مشعل به رژیم صهیونیستی از تعطیلی مسجد الاقصی به سبب کرونا
"خالد مشعل"،رئیس سابق دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در پیامی تصویری خطاب به مدافعان مسجد الاقصی که برای دفاع از این مسجد در آن حضور دارند، گفت مسجد الاقصی با تصمیم طرف فلسطینی و اردنی با توجه به شیوع کرونا تعطیل شده است، اما امکان دارد دشمن از آن بهره برداری کند و شهرک نشینان به مسجد الاقصی حمله کنند بنابراین همه باید آمادگی کامل داشته باشیم. تعطیلی مسجدالاقصی با توجه به مسائل بهداشتی و کرونا یک موضوع است و رهاسازی آن در اختیار دشمن یک موضوع دیگر است.
بازگشت گروه دیگری از ایرانیان مقیم جمهوری آذربایجان به کشورمان
خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از باکو گزارش داد، یکصد و بیست نفر دیگر از ایرانیان مقیم باکو که به علت مسدود بودن مرزها به خاطر مقابله با ویروس کرونا امکان بازگشت به جمهوری اسلامی ایران را نداشتند امروز به کشورمان منتقل شدند.
این هموطنان با پیگیریهای سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو و هماهنگی مقامات دو کشور از طریق زمینی و با همراهی پلیس جمهوری آذربایجان باکو را به مقصد گذرگاه مرزی آستارا ترک کردند تا از طریق این گذرگاه مرزی وارد کشورمان شوند.
این چهارمین گروه است که در مدت ممنوعیت تردد بین مرزهای دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان به کشورمان منتقل میشوند و پیش از این ۴۱۴ نفر درقالب سه گروه به کشور منتقل شده اند.
گذرگاههای مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان از ۱۱ اسفند سال گذشته برای مقابله با شیوع ویروس کرونا مسدود شده و این ممنوعیت تردد تاکنون تا ۱۱ خرداد تمدید شده است.
ویروس جدید، بیشتر جوانان برزیلی را میکشد
شمار جوانان برزیلی به ویژه در میان اقشار فقیر و محروم جامعه این کشور که بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست میدهند به مراتب بالاتر از دیگر کشورها است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ریو دو ژانیرو، در کشور دویست و ده میلیون نفری برزیل، ۶۹ درصد از قربانیان کووید ۱۹ را افراد بالای شصت سال تشکیل میدهند در حالی که در کشورهای اسپانیا و ایتالیا ۹۵ درصد قربانیان این بیماری را افراد بالای شصت سال تشکیل میدهند.
قبل از هر چیز این اختلاف ناشی از وضع هرم جمعیتی برزیل است: فقط ۶/۱۳ درصد برزیلیها بالای شصت سال دارند در حالی که این رقم در کشور اسپانیا ۲۵ درصد و در ایتالیا ۲۸ درصد است. با این حال عوامل دیگری نیز در این مسئله دخیل هستند.
مائورو سانچز متخصص بیماریهای همه گیر در دانشگاه برازیلیا میگوید:" از آن جا که جمعیت کشور ما جوانتر است طبیعی است که درصد مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به کرونا در میان افراد کمتر از شصت سال بیشتر از کشورهایی مثل ایتالیا و اسپانیا باشد. اما مسئله دیگر این است که جوانان برزیلی تدابیر قرنطینه و پیشگیرانه را کمتر رعایت میکنند. "
مقامات برزیل میگویند بررسی سیگنالهای تلفن همراه شهروندان نشان میدهد که از یک ماه پیش به این طرف درصد افرادی که قرنطینه و تدابیر پیشگیرانه را رعایت میکنند، رو به کاهش است این در حالی است که ژایر بولسونارو رئیس جمهور راست افراطی برزیل همواره تدابیر پیشگیرانه سختی را که دیگر کشورها به اجرا گذاشته اند، زیر سوال میبرد.
درصد مرگ و میر ناشی از کرونا در رده سنی زیر شصت سال در برزیل که اوایل آوریل تنها ۱۹ درصد بود در هفته گذشته به ۳۱ درصد رسید این در حالی است که سه شنبه این هفته آمار روزانه قربانیان کووید ۱۹ در این کشور از مرز یکهزار نفر هم فراتر رفت و شیوع کووید ۱۹ سرعت بیشتری پیدا کرد. طبق آمار رسمی ۲۰ هزار و ۴۷ نفر در برزیل بر اثر کووید ۱۹ جان باخته اند.
شناسایی ۵۴۲ بیمار جدید کووید نوزده در افغانستان
در شبانه روز گذشته ۵۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید نوزده در افغانستان شناسایی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان اعلام کرد: با ثبت ۵۴۲ فرد جدید آلوده به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته در افغانستان تعداد کل افراد مبتلا به بیماری کووید نوزده به ۹۲۱۶ نفر در این کشور رسید.
همچنین وزارت بهداشت و درمان افغانستان، افزود: با فوت ۱۲ بیمار مبتلا به کووید نوزده، تعداد جان باختگان به ۲۰۵ نفر افزایش یافت. تعداد بهبود یافتگان نیز به ۹۹۳ نفر رسیده است.
از سوی دیگر کابینه دولت افغانستان طرح کاهش تدریجی محدودیتهای وضع شده برای مبارزه با ویروس کرونا را تایید کرد.
کاهش تدریجی محدودیت رفت و آمد قرار است پس از تعطیلات عید فطر اجرایی شود.
فیلیپین/ ۱۶۳ مورد جدید ابتلا به کرونا
وزارت بهداشت فیلیپین روز جمعه از ۱۶۳ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در این کشور خبر داد که با این آمار جدید، شمار مبتلایان به ۱۳ هزار و ۵۹۷ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مانیل، وزارت بهداشت فیلیپین همچنین اعلام کرد ۱۱ مورد جدید تلفات ناشی از ابتلا به کووید - ۱۹ نیز گزارش شده است که به این ترتیب شمار قربانیان به ۸۵۷ نفر افزایش یافت.
۹۲ نفر دیگر از بیماران نیز در فیلیپین بهبود یافتند و شمار افراد بهبود یافته به ۹ هزار و ۶۴۸ نفر افزایش یافت.
مالزی/ ۷۸ مورد جدید ابتلا به کرونا
مقامات بهداشتی مالزی روز جمعه اعلام کردند ۷۸ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در این کشور گزارش شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات بهداشتی مالزی همچنین اعلام کردند یک مورد جدید تلفات ناشی از ابتلا به کووید - ۱۹ نیز در کشور گزارش شده است.
یونان/ تمدید قرنطینه اردوگاههای مهاجران تا ۷ ژوئن
به گزارش خبرگزاری فرانسه از آتن، یونان روز جمعه از تمدید قرنطینه اردوگاههای مهاجران تا هفتم ژوئن خبر داد.
روسیه/ افزایش قابل توجه موارد مرگ ناشی از کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، مقامات روسیه روز جمعه اعلام کردند در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۰ مورد مرگ ناشی از ابتلا به «کووید-۱۹» در این کشور ثبت شد که افزایشی قابل توجه را نشان میدهد.
به گفته مقامات روسیه، شمار موارد فوتی ناشی از این بیماری تا کنون در مجموع به سه هزار و ۲۴۹ نفر رسیده است.
همچنین با ثبت هشت هزار و ۸۹۴ مورد جدید ابتلا، مجموع موارد ابتلا به ویروس کرونا به ۳۲۶ هزار و ۴۴۸ نفر رسید.
۵۸ مورد ابتلای جدید به کووید ۱۹ در ونزوئلا به ثبت رسید
با شناسایی شدن ۵۸ بیمار جدید مبتلا به بیماری کووید ۱۹، تعداد کل افراد مبتلا به این بیماری در ونزوئلا به ۸۸۲ نفر رسید.
به گزارش پایگاه اینترنتی کوبایی پرنسا لاتینا، دِلسی رودریگز، معاون اجرایی رئیس جمهور ونزوئلا از کاخ "میرا فلورِس" (مقر دولت) از آخرین گزارشهای مربوط به همه گیری ویروس کرونا در کشور خبر داد. به گفته رودریگز، ۲۶۲ بیمار پس از دریافت درمان رایگان از بیمارستان مرخص شدند، که این تعداد، آمار ببهبود یافتگان را به ۲۹ ممیز ۷ دهم درصد میرساند.
علاوه بر این، رودریگز اعلام کرد تا این تاریخ ۶۱۰ مورد فعال مبتلا به ویروس در این کشور وجود دارد و تعداد کل فوت شدگان ۱۰ نفر است.
از سوی دیگر، معاون رئیس جمهور ونزوئلا اذعان داشت در مجموع ۴۵ هزار و ۹۰۵ شهروند ونزوئلایی از طریق پایگاههای مرزی به کشور بازگشته اند. وی افزود در این مکانها طرح سختگیرانهای برای تشخیص بیماری برقرار است تا افراد مبتلا شناسایی شوند. لازم به ذکر است که از این تعداد شهروند ونزوئلایی که به کشور خود بازگشته اند، ۵۱۰ نفر به ویروس کرونا آلوده بوده اند.
جریمه تا هزار پوندی در انتظار ناقضان محدودیتهای کرونایی در انگلیس
رسانهها در انگلیس به نقل از دولت انگلیس اعلام کردند مسافرانی که از خارج انگلیس وارد این کشور میشوند باید ۱۴ روز خود را قرنطینه کنند و در صورت رعایت نکردن ان تا هزار پوند جریمه در انتظار آنان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ بنا بر گزارش رسانههای انگلیسی این محدویتها شامل همه مسافرانی میشود که از راه هوایی، زمینی و دریایی وارد این کشور میشوند.
در این گزارش نیامده است که ایا مسافرانی که از جمهوری ایرلند و فرانسه هم وارد میشوند مشمول این جرایم میشوند یا خیر. پیشتر این دو کشور مستثنی شده بودند.
امروز قرار است دولت انگلیس جزئیات طرح کاهش محدودیتهای کرونایی را اعلام کند که قرار است به صورت مرحلهای اجرا شود.
گفتگوی تلفنی امیر قطر و پادشاه اردن درباره کرونا
عبدالله دوم شاه اردن و تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دیروز (پنج شنبه) در گفتگویی تلفنی درباره تحولات منطقه و تلاشهای مربوط به مقابله با کرونا با یکدیگر گفتگو کردند.
به گزارش پایگاه خبری عربی ۲۱، دفتر پادشاهی اردن در بیانیهای که نسخهای از آن در اختیار خبرگزاری آناتولی قرار گرفت اعلام کرد، دو طرف در این تماس تلفنی، حلول عید فطر را به یکدیگر تبریگ گفتند.
تا دیروز (پنجشنبه) شمار مبتلایان به کرونا در اردن ۶۸۴ نفر بود که از این میان ۹ نفر فوت کرده و ۴۲۸ نفر بهبود یافته اند. این درحالیست که ۳۸ هزار و ۶۵۱ مورد ابتلا به کرونا در قطر ثبت شده است که از این میان ۱۷ نفر فوت کرده و ۷ هزار و ۲۸۸ نفر بهبود یافته اند.
امیر قطر در بیست و سوم فوریه یعنی برای نخستین بار از آغاز بحران خلیج (فارس) در سال ۲۰۱۷ و بازگشت دیپلماتها به قطر و اردن در سال ۲۰۱۹، از امان دیدار کرد.
اردن در اعلام همبستگی با عربستان، امارات، بحرین و مصر در ژوئن ۲۰۱۷ در قطع روابط خود با قطر، سفیر خود در دوحه را فرا خواند.