آخرين آمار مبتلايان به کرونا در جهان؛
بهبوديافتگان کرونا در جهان حدود دو ميليون و چهارصد هزار نفر
بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی ۲ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۵۵۱ نفر بهبود یافته اند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ بر اساس آخرين آمار سازمان بهداشت جهاني دو ميليون و ۳۶۶ هزار و ۵۵۱ نفر بهبود يافته اند.
هشدار کارشناسان درباره استفاده از ماسک: کودکان زیر ۲ سال هرگز ماسک نزنند
یک گروه پزشکی در ژاپن اعلام کرد کودکان زیر دوسال نباید از ماسک استفاده کنند چرا که ماسک، تنفس شان را دشوار کرده و آنها را در معرض خفگی قرار میدهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، درحالی که ژاپن درصدد بازگشایی فعالیتهای عمومی و اجتماعی است، این گروه پزشکی به والدین درباره استفاده از ماسک برای فرزندان زیر دوسال خود هشدار داد.
آبه شینزو نخست وزیر ژاپن وضع اضطراری در توکیو و چهار شهر دیگر را لغو کرده، اما هشدار داده است درصورت شیوع مجدد ویروس، محدودیتها مجددا اعمال میشود.
کارشناسان سلامت و درمان در سراسر جهان از مردم خواسته اند به منظور جلوگیری از شیوع ویروس ماسک بزنند، اما انجمن پزشکی اطفال ژاپن به والدین هشدار داده است استفاده از ماسک برای نوزادان بسیار خطرناک است.
این انجمن اعلام کرد: "ماسک ممکن است تنفس را دشوار کند، چون کودکان مجراهای تنفسی باریکی دارند که این امر فشار بر قلب آنها را افزایش میدهد و خطر سکته مغزی را نیز برای آنها به همراه دارد. از ماسک برای کودکان زیر دوسال استفاده نکنید. تاکنون موارد معدود جدی از ابتلا به کرونا در بین کودکان وجود داشته است و اغلب این کودکان از اعضای خانواده خود ویروس را گرفته اند نه در مدارس یا مهد کودک ها. "
مرکز کنترل بیماریها در آمریکا و آکادمی پزشکی اطفال آمریکا نیز اعلام کرده است نباید از پوششهای صورت برای کودکان زیر دو سال استفاده شود.
بر اساس آخرين آمار سازمان بهداشت جهاني آخرين شمار مبتلايان به ويروس کرونا در جهان پنج ميليون پانصد و هشتاد و نه هزار و هفتصد و دوازده نفر و قربانيان سيصد و چهل و هفت هزار و نهصد و سه نفر و شمار بهبوديافتگان دو ميليون سيصد و شصت و شش هزار و پانصد و پنجاه و يک نفر مي باشد .
بر اساس داده هاي سازمان بهداشت جهاني آخرين آمار مبتلايان ويروس کرونا و قربانيان آن در جهان تا ساعت 8:30
آزمایش کلینیکی واکسن پیشگیری از کرونا در ملبورن
روند آزمایش کلینیکی واکسن تولید شده برای مقابله با ویروس کرونا در استرالیا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، مرحله اول آزمایش کلینیکی واکسن ضد کرونا که یک شرکت آمریکایی موسوم به "نوا واکس" آن را تولید کرده است، امروز (سه شنبه) در ملبورن استرالیا بر روی چند فرد داوطلب آغاز شد و قرار است نتایج اولیه این آزمایش تا اواخر ژوئیه (اوایل مرداد) اعلام شود.
فرانک مک گوئیر یکی از مسئولان تیم تولید این واکسن در مراسم آغاز تست کلینیکی آن گفت: بیماری کووید-19 تا کنون بیش از پنج میلیون تن را در سراسر جهان مبتلا و اقتصاد جهانی را با چالش های جدی مواجه کرده است. ما امروز در نیمکره جنوبی نتیجه تلاش های اولیه را برای مقابله با این ویروس آزمایش می کنیم. تولید این واکسن با همکاری دسته جمعی، نشان دهنده پیوستگی ماست. این واکسن محصول همکاری یک شرکت آمریکایی با محققان استرالیایی در بیمارستان آلفرد و مؤسسه "برنت" در ملبورن است.
دکتر گریگوری گلین دانشمند ارشد و یکی از اعضای تیم تولید این واکسن گفت: ما پس از شیوع این بیماری در چین در اواخر ژانویه، تحقیقات خود را برای تولید یک واکسن مناسب آغاز و در این مسیر، پیشرفت های قابل توجهی کسب کردیم. ما سه محصول کاملاً متفاوت تولید و آن ها را از نظر پایداری، بی ضرر بودن و میزان تأثیرگذاری بررسی کردیم. در نهایت، یکی از این محصولات، موسوم 2373، را انتخاب کردیم. آن چه ما ارائه کرده ایم، یک واکسن کاملاً ایمن برای مقابله با ویروس کروناست. نتایج آزمایش این ویروس بر روی حیوانات کاملاً مثبت بوده است. ما بر اساس تجربیاتمان، امیدواریم با تکمیل روند آزمایش های کلینیکی، بتوانیم از این واکسن برای انسان نیز استفاده کنیم.
دکتر پاول گریفین استاد دانشگاه کوئیزلند گفت: ما امروز آزمایش این واکسن را بر روی تعداد بسیار معدودی از داوطلبان در ملبورن آغاز کردیم. ما به دقت این افراد را زیر نظر داریم و امنیت آن ها را کنترل می کنیم. بر اساس اطلاعاتی که ما در این مرحله از آزمایش کلینیکی کسب می کنیم، وارد مرحله بعدیِ این آزمایش خواهیم شد.
عربستان سعودی روند کاهش محدودیت های نقل و انتقال و سفر را این هفته آغاز خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از قاهره، این اقدام بیش از دو هفته پس از آن انجام می شود که اقدامات دقیقی به منظور کمک به مهار شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته شد.
خبرگزاری دولتی این کشور روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد، این محدودیت ها در سه مرحله لغو و در 21 ژوئن به جز در شهر مکه به طور کامل برچیده خواهند شد.
برگزاری مراسم حج و عمره که میلیون ها زائر را از سراسر جهان به این کشور می آورد، تا اطلاع ثانوی همچنان متوقف خواهد بود.
تاکنون 74 هزار و 795 مورد ابتلا به کووید 19 در عربستان سعودی ثبت شده است. براساس گزارش ها 399 نفر نیز در این کشور تاکنون جان خود را از دست داده اند. هنوز روزانه بیش از دو هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور گزارش می شود.
در نخستین مرحله از کاهش محدودیت ها که روز پنجشنبه آغاز می شود، مقررات منع آمد و شد 24 ساعته، به ساعات بین سه بعد ازظهر تا شش صبح محدود خواهد شد. حرکت آزاد میان مناطق امکان پذیر خواهد بود و برخی خرده فروشی ها و عمده فروشی ها ازجمله فروشگاه های بزرگ اجازه خواهند یافت فعالیت های خود را از سر گیرند.
به گزارش خبرگزاری سعودی، از 30 مه رفت و آمد بین ساعت شش صبح تا هشت شب آزاد خواهد شد. پروازهای داخلی از سر گرفته خواهند شد اما ممنوعیت پروازهای بین المللی همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.
مساجد مجاز خواهند بود بار دیگر برگزاری مراسم نماز را با رعایت فاصله اجتماعی و اقدامات بهداشتی از سر گیرند، البته به جز مکه که محدودیت ها همچنان ادامه خواهد داشت.
کارکنان بخش دولتی و خصوصی نیز اجازه خواهند داشت بر سر کار باز گردند.
اما اجتماع بیش از 50 نفر ازجمله برگزاری مراسم عروسی و عزاداری همچنان ممنوع خواهد بود.
پس از 21 ژوئن باز هم در اماکن عمومی شهروندان موظف به استفاده از ماسک و رعایت اقدامات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی هستند.
کاهش محدودیت های مکه یک مرحله از دیگر مناطق کشور عقب تر خواهد بود.