آخرين آمار شيوع ويروس کرونا در کشور هاي جهان به نقل از وبگاه آماري ورلد مترز
شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا به ۷۷۳۲ مورد رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز از کوالالامپور به نقل از وزارت بهداشت مالزی، مالزی روز جمعه از ۱۰۳ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مالزی به هفت هزار و ۷۳۲ مورد رسید. تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مالزی نیز ۱۱۵ مورد اعلام شده است.
۶۷۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در اندونزي
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، یک مقام وزارت بهداشت اندونزی روز جمعه از ۶۷۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی به ۲۵ هزار و ۲۱۶ مورد رسید. اندونزی همچنین از ۲۴ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در اندونزی به یک هزار و ۵۲۰ مورد رسید. در عین حال، شمار افرادی که از بیماری کووید-۱۹ در اندونزی بهبود یافته اند به شش هزار و ۴۹۲ نفر رسید.
شمار قربانيان کرونا در پرو از مرز چهار هزار نفر گذشت
وزارت بهداشت پرو اعلام کرد شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور پنجشنبه با ۱۱۶ مورد مرگ جدید طی ۲۴ ساعت از مرز ۴ هزار نفر فراتر رفت. تاکنون بیش از ۱۴۱ هزار مورد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لیما، پرو پس از برزیل دومین کشور آلوده به ویروس کرونا در آمریکای لاتین است. ۵ هزار و ۸۷۴ مورد آلودگی جدید طی ۲۴ ساعت در این کشور ثبت شده است که پس از ۵ هزار و ۷۷۲ مورد ثبت شده در روز سه شنبه یک رکورد جدید محسوب میشود. به این ترتیب شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور با ۳۳ میلیون نفر جمعیت به ۴ هزار و ۹۹ نفر رسید. سیستم بهداشتی این کشور با ۸ هزار و ۳۹۵ بیمار بستری شده و اقتصاد نیمه فلج شده اشباع شده است. پرو پس از برزیل و مکزیک بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده است. وینست زبایوس نخست وزیر پرو اعلام کرد اگر ما قرنطینه نکرده بود شمار قربانیان ما به ۸۳ هزار نفر میرسید.
طی هشت روز شمار افراد مبتلا به کووید ۱۹ با افزایش ۴۲ درصد و شمار مرگ و میر با افزایش ۳۳ درصدی همراه بود. با این حال دولت پرو از دوشنبه اطمینان میدهد که محنی آلودگی به ویروس کرونا مسطح شده اس. وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد این یک روند کاهش آهسته، اما پیش رونده است. ما انتظار داریم این روند بسیار سریعتر باشد، اما پویایی اپیزدمی متفاوت است. قرنطینه در پرو از ۷۰ روز پیش با منع آمد و شد شبانه و بسته شدن مرزها آغاز شده است. اقتصاد این کشور به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است. اقتصاد پرو هم اکنون با ۴۴ درصد ظرفیت تولیدی کار میکند. طی این دو ماه از هر چهار نفر از اتباع این کشور یک نفر از داشتن هرگونه درآمد محروم شده است.
نشانه این مشکلات اقتصادی این است که تراز تجاری این کشور در سه ماهه نخست سال جاری به ۵۲۹ میلیون دلار رسید. بنابر اعلام بانک مرکزی پرو این رقم در همین بازه زمانی در سال گذشته ۷ میلیون دلار بود. کاهش تراز تجاری این کشور در دو ماه نخست سال ۲۰۲۰ ناشی از جنگ تجاری میان آمریکا و چین بود و پس از آن با همه گیری تشدید شد. چین و آمریکا اصلیترین شرکای تجاری پرو هستند.
۸۵۷۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در روسيه
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، روسیه روز جمعه اعلام کرد شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور هشت هزار و ۵۷۲ مورد افزایش یافت و به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در روسیه به ۳۸۷ هزار و ۶۲۳ مورد رسید.
مقامات بخش بهداشت روسیه همچنین از ۲۳۲ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر دادند و به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به چهار هزار و ۳۷۴ مورد رسید.
احتمال اعلام آتش بس کامل در سراسر یمن ظرف چند روز آینده
یکی از روزنامههای اماراتی از توافقی جامع و قریب الوقوع طی چند روز آینده بین دولت یمن در صنعاء و دولت انتصابی عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور به عربستان و اعلام آتش بس کامل در یمن با هدف مدیریت بحران کرونا خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبری یمنی پرس، روزنامه البیان امارات نوشت مارتین گریفیتس فرستاده سازمان ملل متحد به یمن شاید طی چند روز آینده دستیابی به توافق آتش بس کامل در یمن و تشکیل یک گروه عالی متشکل از دولت نجات و دولت مزدوران را با همکاری سازمان بهداشت جهانی برای مدیریت بحران ویروس کرونا اعلام کند.
این روزنامه نوشت اطلاعاتش را به نقل از برخی منابع یمنی به دست آورده و گریفیتس پاسخهای امیدوار کنندهای از نمایندگان جنبش انصار الله درباره طرح اصلاح شده گریفیتس برای آتش بس در یمن دریافت کرده است.
این منابع تصریح کردند هم اکنون بحثها درباره جزئیات سیاسی است که به معنای امکان دستیابی به توافقی جامع ظرف روزهای آینده است.
البیان نوشت گریفیتس و معاونانش درباره جزئیات طرح توافق در حال بحثهای مفصل هستند و درباره بندهای این طرح به استثنای برخی جزئیات ساده که هنوز در حال بررسی است توافق شده است و انتظار میرود ظرف چند روز آینده این بحثها نیز به پایان برسد.
۶۱۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور
به گزارش خبرگزاری رویترز از سنگاپور، وزارت بهداشت سنگاپور روز جمعه از ۶۱۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور به ۳۳ هزار و ۸۶۰ مورد رسید.
اخبار مرتبط
یازده بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در شبانه روز گذشته در افغانستان جان خود را از دست دادند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد: با فوت یازده فرد آلوده به ویروس کرونا در چهار استان افغانستان از جمله هفت نفر در هرات، شمار جان باختگان این بیماری به دویست و چهل وشش نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت و درمان افغانستان، شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته در پانزده استان این کشور را ششصد وبیست وسه نفر اعلام کرد و افزود: تعداد کل افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان به سیزده هزار و ششصد وپنجاه ونه نفر رسید. همچنین با بهبود یافتن پنجاه بیمار در شبانه روز گذشته تعداد بهبود یافتگان به هزار و دویست وپنجاه و نه نفر افزایش یافت.
آمار روزانه قربانیان کرونا و مبتلایان به کرونا در پاکستان مجددا رکورد زد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آبادٔ مقامات بهداشتی در پاکستان از ثبت یک رکورد جدید در آمار روزانه قربانیان ویروس کرونا و مبتلایان به آن در پی مرگ نزدیک به ۵۷ تن و شناسایی نزدیک به ۲۶۳۶ مبتلای جدید خبر دادند. وزارت بهداشت پاکستان در گزارشی اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در پاکستان از ۶۴ هزار نفر فراتر رفته و تعداد قربانیان این بیماری نیز به ۱۳۱۷ نفر افزایش یافته است.
گفتنی است پیش از این بیشترین آمار مرگ و میر روزانه به دلیل کرونا در پاکستان، ۴۰ فوتی بوده است. درحالیکه شمار مبتلایان به کرونا در پاکستان در کمتر از یک ماه از ۲۲ هزار نفر به ۶۴ هزار نفر رسیده، عمران خان نخست وزیر این کشور بار دیگر اعمال حکومت نظامی برای مهار کرونا را امکان ناپذیر قلمداد کرد. وی افزود: پیامدهای قرنطینه عمومی همچنان گریبانگیر مردم به ویژه قشر ضعیف جامعه است از این رو نمیتوانیم محدودیتهای شدید اعمال کنیم.
نخست وزیر پاکستان با بیان اینکه رعایت جوانب احتیاط و مسائل بهداشتی توسط مردم ضروری است، تصریح کرد: افزایش همکاریهای بین المللی بهترین و سريعترین راه برای برون رفت از بحران جهانی کرونا است.
اعمال محدوديت هاي جديد در کره جنوبي پس از افزايش موارد ابتلا
ر پی افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونای جدید در کره جنوبی، مسئولان این کشور جمعه محدودیتهایی در ارتباط با حضور دانش آموزان در مدارس سئول و اطراف آن اعمال کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، براساس این تصمیم، در مهدهای کودک، مدارس ابتدایی و کالجها در منطقه سئول که نیمی از جمعیت کره جنوبی در آن زندگی میکنند، یک سوم کودکان اجازه حضور دارند و مابقی باید از راه دور آموزش ببینند.
کره جنوبی اواخر ماه فوریه دومین کشور جهان بعد از چین بود که بیشترین موارد ابتلا به «کووید-۱۹» را به خود اختصاص داده بود، اما دولت توانست با راهبردی مبتنی بر انجام آزمایشها و ردیابی تماس افراد مبتلا شرایط را مهار کند که این اقدام کره جنوبی با تحسین بسیاری از کشورهای خارجی مواجه شد.
اوایل ماه محدودیتها در کره جنوبی به طور گستردهای برداشته شد و سراسر کشور در حال بازگشت به زندگی عادی بود، تا اینکه این هفته کانونهای جدیدی از شیوع این بیماری در پایتخت و اطراف آن مشاهده شد و مقامات را بر آن داشت تا محدودیتهای جدیدی وضع کنند. مدارس نیز به تدریج شروع به بازگشایی کرده بود.
کره جنوبی پنجشنبه بیشترین تعداد موارد ابتلا را در دو ماه گذشته (۷۹ مورد) ثبت کرد. جمعه نیز ۵۸ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» در این کشور به ثبت رسید و مجموع افراد مبتلا به این بیماری در مجموع به ۱۱ هزار و ۴۰۲ نفر رسید.
این افزایش دوباره موارد ابتلا عمدتا به یک انبار شرکت تجارت آنلاین «کوپانگ» در شهر بوچئون در غرب سئول مربوط میشود که در آن ۹۶ مورد ابتلا ثبت شده است. معاون وزیر آموزش کره جنوبی گفت از کارکنان کوپانگ و اعضای خانوادههای آنها خواسته شده است به هیچ مدرسهای نروند.
موزه ها، پارکها و گالریهای هنری بار دیگر از جمعه به مدت دو هفته تعطیل خواهند بود. از شرکتها نیز خواسته شده است در شرایط حضور در محل کار انعطاف ایجاد کنند.
تمديد قرنطينه سراسري در کلمبيا
کلمبیا به منظور جلوگیری از گسترش ویروس کرونا روز پنجشنبه قرنطینه سراسری دراین کشور را تا اول ماه ژوئیه تمدید کرد؛ در همین حال مقامات بهداشت کلمبیا محدودیتها در برخی از نقاط کشور را کاهش دادند.
با آغاز قرنطینه سراسری در اواخر ماه مارس، هزاران کسب و کار کوچک با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و کاهش کارکنان، فعالیت خود را از سر گرفتند. تمدید طرح قرنطینه که از روز پایانی ماه مه تا آغاز ماه جولای ادامه خواهد داشت کسب کارهایی مانند آرایشگاه ها، موزهها و کتابخانهها را با صلاحدید شهرداران محلی در بر میگیرد. فعالیت حمل و نقل بین شهری و پرواز داخلی هواپیماها در بسیاری از مناطق همچنان ممنوع خواهد بود. در کلمبیا تاکنون ۲۵ هزارو ۳۰۰ مورد ابتلا و ۸۸۲ مورد مرگ بر اثر کرونا به ثبت رسیده است. با ثبت ۱۲۶۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روز چهارشنبه که بالاترین تعداد مبتلایان در یک روز را نشان میدهد، روند ابتلا به این ویروس در کلمبیا همچنان صعودی است.
موج خشونتها در مکزيک پس از انتشار شایعاتی در مورد کرونا
مقامات مکزیک اعلام کردند در پی انتشار شایعاتی در مورد ویروس کرونا در شبکههای اجتماعی موجی از خشونتها در یک منطقه بومی در این کشور به راه افتاد و مردم به ساختمان شهرداری و چند ساختمان حمله کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکسلا گوتیرس، فرماندار ایالت چیاپاس در جنوب مکزیک در ویدیویی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد، گفت حدود سی فرد اغتشاشگر تلاش کردند مردم را در منطقه «ونوستیانو کارانسا» فریب دهند و به آنها القا کنند که بیماری «کووید-۱۹» وجود ندارد.
بنا بر اعلام رسانههای محلی، به تازگی شایعاتی در فیسبوک مبنی بر اینکه «ویروس کرونا وجود ندارد» و «روز یکشنبه یک پهپاد منهدم شد که در حال منتشر کردن پودری سفید رنگ بود که ریهها را خشک میکند» منتشر شده است. پس از انتشار این شایعات، ساکنان این منطقه روز پنجشنبه به ساختمان شهرداری، یک مرکز تجاری و سه خانه حمله کردند.
انتشار این شایعات موجب شد اظهار نظرهای سیاسی مطرح شود مبنی بر اینکه مقامات محلی دستور «حمله شیمیایی» به بومیان تزوتزیل (tzotzil) ساکن در این منطقه را صادر کرده اند.
این نخستین موج خشونتها در مکزیک از هنگام آغاز شیوع ویروس کرونای جدید در این کشور نیست. اغتشاشات دیگری نیز در مناطقی در ایالتهای میچوآکان (در غرب) و اوآخاکا (در جنوب) هنگام عملیات ضدعفونی کردن منطقه روی داد.
مکزیک با ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت، دومین کشور امریکای لاتین بعد از برزیل است که بیش از ۹ هزار مورد مرگ ناشی از «کووید-۱۹» را ثبت کرده است.
پلاتوي خبرنگار از سير صعودي ابتلا به کرونا در هند
دبيرکل سازمان ملل: بالاترين درصد مرگ و مير در جهان بر اثر کرونا در يمن
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، آنتونیو گوترش گفت: شهر عدن از بالاترین درصد مرگ و میر در جهان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا رنج میبرد و ۱۷ درصد از مبتلایان به این بیماری، جان خودشان را از دست میدهند.
شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تايلند به ۳۰۷۶ مورد رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز از بانکوک، تایلند روز جمعه از ۱۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تایلند به سه هزار و ۷۶ مورد رسید.
از آغاز شیوع ویروس کرونا در تایلند تاکنون, ۵۷ نفر در این کشور بر اثر این ویروس جان باخته اند.
صعود هند به رتبه نهم در ابتلا به کرونا
افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند باعث شد این کشور امروز به رده نهم جهان برسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، تا صبح امروز ۱۶۵ هزار و ۹۸۷ نفر از مردم این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند.۷۱ هزار و ۱۰۵ مبتلا پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند. قربانیان بیماری کووید ۱۹ در هند نیز تا صبح امروز به ۴ هزار و ۷۰۶ نفر افزایش یافت.
هند دیروز پس از ترکیه قرار داشت، اما با شناسایی بیش از هفت هزار مبتلای جدید در شبانه روز گذشته جای ترکیه را در جدول جهانی ابتلا به کرونا گرفت.
رکود شکني آمار مبتلايان در برزيل در يک روز
برزیل که به عنوان کانون همه گیری ویروس کرونا در نظر گرفته میشود پنجشنبه بیش از هزار مورد مرگ ناشی از این ویروس و رکورد ملی ابتلا طی ۲۴ ساعت را را ثبت کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برازیلیا، طبق آمار وزارت بهداشت برزیل ۲۶ هزار و ۴۱۷ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است و شمار افراد آلوده به ویروس به ۴۳۸ هزار و ۲ نفر رسید. به این ترتیب برزیل پس از آمریکا با بیش از ۱.۷ میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا دومین کشور درگیر در جهان به این ویروس است. برزیل پنجشنبه سومین آمار بالای میزان مرگ و میر روزانه را با هزار و ۱۵۶ مورد مرگ به ثبت رساند. به این ترتیب شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۲۶ هزار و ۷۵۴ نفر رسید. برزیل به عنوان یکی از غولهای آمریکای جنوبی که ششمین کشور جهان از دیدگاه میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کروناست حالا با آمار مرگ ومیر فرانسه و اسپانیا فاصله چندانی ندارد. در مقایسه با جمعیت ۲۱۰ میلیون نفری برزیل آمار این کشور در مقایسه با سایر کشورها کمتر فاجعه بار است.
میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در برزیل به ازای هر یک میلیون نفر ۱۲۵ مورد مرگ است. این رقم در آمریکا ۳۰۰ نفر و در اسپانیا ۵۸۰ نفر است. اما دانشمندان معتقدند آمار رسمی در مقایسه با واقعیت احتمالا ۱۵ برابر کمتر است، زیرا آزمایش غربالگری به طور گسترده انجام نمیشود. همه گیری در برزیل در فضای تنشهای شدید میان فرمانداران ایالتها که خواهان قرنطینه هستند و ژائیر بولسونارو رئیس جمهور این کشور که قرنطینه را عامل نابودی اقتصاد میداند در حال پیشرفت است. اکثر ایالتها تدابیر قرنطینه اعمال کردند. برخی از آنها روند تسهیل این تدابیر را آغاز کردند و برخی دیگر نیز اعلام کردند به زودی این کار را خواهند کرد. سیستم بهداشتی این کشور در بسیاری موارد اشباع شده است.
ایالت سائوپائولو که ثروتمندترین و پرجمعیتترین ایالت این کشور است با حدود صد هزار مورد آلودگی و ۶ هزار و ۹۸۰ مورد مرگ بیشترین میزان مرگ و میر را ثبت کرده است. فرماندار این ایالت چهارشنبه از تمدید قرنطینه تا ۱۵ ژوئن خبر داد. با این حال مغازهها در برخی مناطق اجازه فعالیت دارند.
مورد جديد آلودگي به ويروس کرونا در چين به ثبت نرسيد
مقامات بهداشتی چین جمعه اعلام کردند در بیست و چهار ساعت گذشته هیچ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در چین به ثبت نرسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از شانگهای، کمیسیون ملی بهداشت چین همچنین ابتلای ۵ مورد جدید به بیماری کووید-۱۹ بدون داشتن هیچگونه علامت بیماری را در ۲۴ ساعت گذشته تأیید کرد. این در حالی است که روز گذشته شمار افرادی که بدون داشتن هیچگونه علامت بیماری به ویروس کرونا آلوده بودند، ۲۳ نفر اعلام شد.
ابتلاي ۵۸ ديگر به کرونا در کره جنوبي
مقامات کره جنوبی روز جمعه از آلودگی ۵۸ نفر دیگر به ویروس کرونا خبر دادند که همگی آنها مربوط به شهر پرجمعیت سئول پایتخت این کشور میشود.
به گزارش آسوشیتدپرس از سئول، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در کره جنوبی اعلام کرد با ابتلای این ۵۸ نفر شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۱۱ هزار و ۴۰۲ نفر رسیده و ۲۶۹ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
چونگ سیو - کیون نخست وزیر کره جنوبی از مقامات این کشور خواسته است شرایط کاری در انبارهای شرکتهای فروش محصولات اینترنتی را که در جریان شیوع کرونا شاهد افزایش سفارشات بوده اند مورد بررسی قرار دهند و از دیگر محیطهای کاری که خطر آلودگی به ویروس کرونا در آنها بالاست غافل نشوند.
مقامات بهداشتی کره جنوبی روز پنجشنبه از شناسایی دست کم ۸۲ مورد ابتلا به کرونا در میان کارکنان انبار متعلق به یک شرکت بزرگ تجاری در نزدیکی سئول خبر دادند.
کره جنوبی در سه روز گذشته ۱۷۷ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ را گزارش کرده است؛ آماری که تهدیدی برای موفقیتهای این کشور در مبارزه با کرونا و شوک بزرگی برای اقتصاد وابسته به تجارت این کشور محسوب میشود.
تمدید قرنطینه اجباری تا اول ژوئیه با اندکی تسهیلات در کلمبيا
دولت کلمبیا روز پنجشنبه از تمدید قرنطینه اجباری در این کشور برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا تا اول ژوئیه با استثناهای جدید به منظور احیای اقتصادی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بوگوتا، طبق حکمی که ایوان دوکه رئیس جمهور کلمبیا و وزیران وی امضا کردند قرنطینه پیشگیرانه اجباری در کلمبیا تا اول ژوئیه ۲۰۲۰، در چارچوب فوریت بهداشتی به دلیل شیوع ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.
۴۸ میلیون نفر از مردم کلمبیا از ۲۵ مارس قرنطینه شده اند. این قرنطینه تاکنون چندین بار تمدید شده است که آخرین مورد آن تا ۳۱ مه بود. قوانین قرنطینه نیز اندکی تسهیل شده است. در حکم جدید هم استثناهایی برای از سرگیری فعالیتهای تولیدی چهارمین اقتصاد آمریکای لاتین که به شدت تحت تاثیر سقوط بهای نفت و افزایش بیکاری است در نظر گرفته شده است. قرنطینه کلمبیا را فلج کرده است.
از میان فعالیتهایی که میتوانند از اول ژوئن فعالیت خود را از سربگیرند میتوان به خرده فروشی ها، مراکز تجاری، آرایشگاهها، موزهها و کتابخانهها با محدودیت و رعایت پروتکلهای امنیتی اشاره کرد.
بخش بهداشت و سلامت، حمل و نقل عمومی شهری و همچنین فعالان بانکی از همان ابتدا از قرنطینه معاف شده بودند. پس از آن بخشهای تولیدی و ساختمانی توانستند از اواخر آوریل فعالیت خود را از سر بگیرند.
با این حال پروازهای تجاری همچنان انجام نمیشوند و مرزها بسته هستند. رویدادهای عمومی همچنان ممنوع است و تنها یک نفر از هر خانواده اجازه دارد برای خرید یا انجام کارهای اداری از خانه خارج شود. دورکاری در این کشور همچنان توصیه میشود.
ارتباطات هوایی بین المللی هم قرار نیست پیش از پایان شرایط فوق العاده بهداشتی تا ۳۱ اوت از سرگرفته شود.
در حکم جدید همچنین مدت زمان خروج از خانه برای فعالیت فیزیکی و ورزش از ۳۰ دقیقه و سه بار در هفته به دو ساعت در روز طبق سن افزایش مییابد.
این انعطاف پذیری در قرنطینه در حالی صورت میگیرد که دولت از کنترل نسبی همه گیری خبر میدهند. ۲۵ هزار و ۳۶۶ مورد آلودگی به ویروس کرونا تاکنون در کلمبیا ثبت شده است که ۸۲۲ مورد آن به مرگ منجر شده است.
برزیل طی ۳ روز متوالی بیش از هزار تلفات کرونا را ثبت کرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سائوپائولو، طی شبانه روز گذشته ۱۱۵۶ نفر در برزیل بر اثر کرونا جان باختند.
براساس آمار وزارت بهداشت برزیل شمار تلفات کرونا در این کشور ۲۶ هزار ۷۵۴ نفر و شمار مبتلایان به ۴۳۸ هزار و ۲۳۸ نفر افزایش یافت. ۲۶ هزار و ۴۱۷ نفر در یک روز به تعداد مبتلایان کرونا نسبت به روز گذشته اضافه شده است.