اعلام برنامه چهار کشور اروپایی برای کمک خاص به اتحادیه اروپا
چهار کشور اروپایی شنبه بستههای محرک خود را برای کمک به اتحادیه اروپا در رفع بحران ناشی از بیماری همه گیر کرونا ارائه و
مجددا بر رد هرگونه ساز و کار برای ادغام بدهیهای اروپا تأکید کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از وین، بر اساس پیشنهادی که از سوی دفتر سباستین کروز صدراعظم اتریش منتشر شد، کشورهای هلند، اتریش، دانمارک و سوئد به دنبال وامهای مقطعی با شرایط مساعدت طی دوره دو ساله برای کشورهای آسیب دیده هستند.
علاوه بر این، براساس این پیشنهاد، وام باید "به فعالیتهایی مانند تحقیقات و نوآوری، تقویت بخش بهداشت و انتقال سبز اختصاص " یابد که بیشترین کمک را به بهبود رونق اقتصادی میکنند. "
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان دوشنبه یک برنامه ۵۰۰ میلیارد یورویی برای احیای اقتصاد آسیب دیده از کرونا، از طریق سازو کار بی سابقه اشتراک بدهی اروپا ارائه کردند. این واقعیت که آلمان در طرح بدهی مشترک مشارکت کرده است، به عنوان یک نقطه عطف تعیین کننده در ساخت و سازهای اروپا تلقی میشود.
این چهار کشور اروپایی به نوبه خود همچنان هرگونه اشتراک بدهی را رد میکنند - روندی که به گفته آنها، به کم نظمترین و ضعیفترین اقتصادهای اروپایی اجازه میدهد به لطف قوی ترها از سرمایه گذاری و تأمین مالی ارزانتری بهرهمند شوند.
در ازای دریافت کمکهای اعطا شده، کشورهای ذیربط باید برای اجرای اصلاحات گسترده و احترام به چارچوب بودجه تحمیل شده، تعهد دهند. این چهار کشور همچنین اعلام کردند که با اقدامات دادستانهای اروپایی و مسئولان مبارزه با فساد، "محافظت از هزینهها در برابرکلاهبرداری" ضروری خواهد بود.
این پیشنهاد چشم انداز هرگونه "افزایش قابل توجه" در بودجه اتحادیه اروپا را، همانطور که در برنامه مکرون- مرکل پیش بینی شده است، رد میکند. کمیسیون اروپا قرار است هفته آینده برنامه خود را برای تحریک بهبود اقتصادی پس بحران ارائه کند.
اسپانیا گردشگری بین المللی را از سر می گیرد
پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا روز شنبه گفت کشورش از ماه ژوئیه به گردشگران خارجی اجازه می دهد به اسپانیا سفر کنند.
فوت ۱۰ نفر دیگر و ثبت ۹۰۰ مورد جدید در کویت
شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری فوری به نقل از وزارت بهداشت کویت از فوت ۱۰ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا و ابتلای ۹۰۰ مورد جدید به این بیماری خبر داد. در کویت شمار کل فوتیها به ۱۴۸ نفر و مبتلایان به بیست هزار و ۴۶۴ نفر رسید.
شرکت های ایتالیایی با خطر ورشکستگی مواجه هستند
شرکت های ایتالیایی به شدت از بحران همه گیری ویروس کرونا آسیب دیده اند و اگر دولت این کشور سیاست های غلط اقتصادی را پیش گیرد، امکان احیای دوباره اقتصاد وجود نخواهد داشت.
کره جنوبی شنبه ثبت ۲۳ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا را تایید کرد
بیشترین موارد آلودگی در منطقه پرجمعیت سئول گزارش شده است جایی که مقامات به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اقدام به تعطیلی هزاران باشگاه شبانه و کافه کرده اند.
این درحالیست که چین، کشوری که همه گیری کرونا در سال گذشته در آنجا آغاز شده، هیچ مورد جدیدی از ابتلا را گزارش نکرده است. این نخستین بار است که از زمان اعلام شیوع این ویروس در ماه ژانویه تاکنون هیچ مورد جدیدی در چین گزارش نشده است.
کره جنوبی ۱۱ هزار و ۱۶۵ مورد شامل ۲۶۶ مرگ ناشی از کرونا را گزارش کرده است.۱۳ نفر از این موارد جدید از منطقه گیونگی (ناحیه پایتختی سئول) هستند، جایی که شنبه دستور تعطیلی بیش از دو هزار کافه و رستوران دیگر در آنجا صادر شده است. تاکنون بیش از هشت هزار مرکز تفریحی در این منطقه تعطیل شده اند.
کره جنوبی در اوایل ماه مارس پیش از اقدام به آزمایش و ردیابی موارد ابتلا روزانه ۵۰۰ مورد جدید گزارش میکرد. اما نگرانی فزایندهای در مورد افزایش مداوم آلودگی به کرونا در گیونگی که نیمی از جمعیت ۵۱ میلیونی کره جنوبی در آن ساکنند، وجود دارد.