آخرین اخبار کرونا در جهان
افزایش شمار بهبودیافتگان کرونا در جهان
شمار بهبود یافتگان از بیماری کرونا در جهان به دو میلیون ۶۷۲ هزار و ۷۴۵ نفر رسیده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، جدیدترین خبرها درباره شیوع ویروس کرونا در جهان و تحولات مربوط به آن به شرح زیر است:
براساس آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، به شش میلیون و شصدو چهارهزار و چهل و سه نفر افزایش یافته و شمار جان باختگان نیز به۳۶۷,۴۷۶ تن و همچنین، شمار بهبودیافتگان به ۲,۶۸۵,۳۹۲ نفر رسیده است.
عراق/ شمار مبتلایان از مرز ۶ هزار نفر گذشت
شبکه تلویزیونی الاتجاه در خبری فوری از ثبت ۳۰۶ مورد جدید ابتلا به کرونا در عراق خبر داد. بدین ترتیب شمار مبتلایان به ۶۱۷۹ نفر رسید.
همچنین با جان باختن ۱۰ نفر دیگر شمار جان باختگان به ۱۹۵ نفر رسید.
هند از کاهش قابل توجه تدابیر قرنطینه خبر داد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دهلی نو، هند روز شنبه از کاهش چشمگیر تدابیر قرنطینه که برای شیوع کرونا در این کشور اعمال شد خبر داد.
از سرگیری پروازهای داخلی ترکیه
پروازهای داخلی ترکیه از روز دوشنبه (۱۲ خرداد) از سر گرفته میشود.
همزمان با آزاد شدن مسافرتهای بین شهری که در قالب دومین فاز از عادی سازی تدریجی کرونایی از روز دوشنبه ۱۲ خرداد اجرایی میشود، پروازهای داخلی ترکیه نیز کار خود را از سر خواهد گرفت.
عادل کارا اسماعیل اوغلو وزیر ارتباطات ترکیه اعلام کرد پس از حدود سه ماه وقفه به دلیل محدودیتهای کرونایی، پروازهای داخلی از روز دوشنبه مجدد برقرار شده و شرکت هواپیمایی ترکیه (ترکیش ایر) نخستین پرواز خود را از استانبول به مقصد آنکارا انجام خواهد داد.
بنا به اعلام کارا اسماعیل اوغلو، ازمیر آنتالیا و طرابوزان مقصدهای بعدی پروازهای داخلی ترکیش ایر خواهند بود.
تردد قطارهای سریع السیر ترکیه نیز از روز سه شنبه گذشته آغاز شده است.
ثبت ۱۶۱۸ مورد جدید ابتلا و ۲۲ فوتی در عربستان
شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری فوری گزارش داد؛ وزارت بهداشت عربستان از ابتلای ۱۶۱۸ نفر دیگر به ویروس کرونا خبر داد. همچنین طی ۲۴ گذشته ۲۲ نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به کرونا در عربستان جان باختند.
آمار فوتیها پنج نفر بیشتر از روز قبل بوده است.
شرکت خودروساز چینی رکورد دار تولید ماسک در جهان
شرکت خودروساز BYD (از بزرگترین تولیدکنندگان خودروهای انرژی نوی چین) تا انتهای ماه میبیش از یک میلیارد ماسک محافظ تولید کرده است.
این شرکت در مقابله با ویروس کرونا نقش مهمی ایفاکرده و به بیش از ۵۰ کشور یا منطقه جهان از جمله ژاپن، روسیه، مجارستان و نیوزیلند ماسک صادر کرده است.
این شرکت با تخصیص تولیدات ماههای اول به رفع نیاز داخلی، ظرفیت تولید ماسک خود را تنها در عرض ۲ ماه، از ۵ میلیون عدد در روز به ۵۰ میلیون افزایش داده است.
پس از تصمیمگیری برای تغییر خطوط تولید، طراحی لازم تنها ظرف ۳ روز انجام گرفت. ماشینآلات طی ۷ روز نصب شد و اولین بخش از ماسکها ظرف ۱۰ روز تولید شد.
از آنجا که فرآیند سرهمبندی خودرو به محیطی کاملا تمیز و عاری از گرد و غبار و ضد الکتریسیته ساکن نیاز دارد، لذا با تغییرات بسیار ساده و اندک به خطوط تولید ماسک تبدیل شدند.
قطر/ شمار مبتلایان از ۵۵ هزار نفر فراتر رفت
شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: وزارت بهداشت قطر اعلام کرد دو هزار و ۳۵۵ نفر دیگر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند و مجموع مبتلایان به ۵۵ هزار و ۲۶۲ نفر افزایش یافت.
یمن / هشدار هماهنگ کننده سازمان ملل درباره شیوع کرونا
هماهنگ کننده سازمان ملل در امور انسانی در یمن، هشدار داد شیوع گسترده ویروس کرونا در این کشور ادامه دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، لیزا گراندی گفت: از زمان شناسایی نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در یمن در ماه آوریل گذشته، شاهد شیوع هولناک کرونا در این کشور هستیم. بدون تامین تجهیزات لازم تست کرونا، آگاهی یافتن از تعداد واقعی مبتلایان به این بیماری در یمن غیرممکن است.
گراندی افزود: بیمارستانها در یمن، از پذیرش مبتلایان به کرونا ناتوان هستند و شاهد کمبود همه تجهیزاتی هستیم که برای مقابله با شیوع ویروس کرونا لازم است. میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در یمن به ۲۰ درصد میرسد، در حالی که متوسط جهانی هفت درصد است.
وی خاطر نشان کرد: سازمان ملل بر اساس امکانات و منابع خود، هر کاری میتواند در یمن انجام میدهد.
هند/ اکثر قربانیان در بوپال بازماندگان فاجعه ۱۹۸۴ هستند
بسیاری از بازماندگان فاجعه نشت گاز در شهر بوپال هند که در سال ۱۹۸۴ اتفاق افتاد و از آن به عنوان یکی از بدترین فجایع صنعتی در جهان یاد میشود، بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
نشت گاز از کارخانه تولید آفت کشها متعلق به شرکت آمریکایی یونیون کاربید در شهر فوبال هند ابری سمی بر فراز این شهر که در مرکز هند قرار گرفته است، تشکیل داد و در دم سه هزار و پانصد نفر را به کام مرگ فرستاد و در سالهای پس از آن نیز بیست و پنج هزار نفر دیگر را کشت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دهلی نو، امروز بسیاری از افرادی که در شهر بوپال بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند، بازماندگان فاجعه نشت گاز در سال ۱۹۸۴ هستند. طبق اعلام مقامات رسمی منطقه دست کم بیست نفر از چهل و پنج نفری که در این شهر قربانی کووید ۱۹ شده اند، از بازماندگان فاجعه نشت گاز هستند.