خبرهای خوش آموزش و پرورش برای دانش آموزان ناشنوا
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از ارائه سمعک و کاشت حلزون رایگان برای دانش آموزان ناشنوا خبر داد.
آقای سید جواد حسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، گفت: یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از هزینه خرید سمعک دانش آموزان ناشنوا را آموزش و پرورش و بقیه را بیمهها پرداخت میکنند و دانش آموزان ناشنوا هیچ هزینهای برای خرید سمعک پرداخت نخواهند کرد.
وی افزود: درباره هزینه کاشت حلزون نیز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از هزینه آن را آموزش و پرورش پرداخت و بقیه آن را بیمهها پرداخت خواهند کرد و بنابراین دانش آموزان ناشنوا برای کاشت و یا تعمیر قطعات حلزون هیچ هزینهای پرداخت نخواهند کرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تأکید کرد: پارسال ۶۰۰ سمعک به دانش آموزان ناشنوا اهدا شد و در مجموع در چهار سال گذشته بیش از ۴ هزار سمعک تحویل دانش آموزان ناشنوا شده است.
آقای حسینی خاطر نشان کرد: دانش آموزان ناشنوا امسال از کلاسهای درسی تلویزیونی همراه با رابط ناشنوایان در شبکههای آموزش چهار و قرآن سیما برخوردار شدند و همچنین ویژه برنامه آموزشی با استفاده از معلمان ناشنوا برای این دسته از دانش آموزان در روزهای جمعه در شبکه آموزش سیما در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در هر استان یک اتاق اکوستیک شنوایی سنجی (عایق به صدا) برای دانش آموزان ناشنوا و در شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) هم نرم افزار گویا ساز برای دانش آموزان ناشنوا راه اندازی خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: بیش از ۱۰۲ عنوان کتاب برای دانش آموزان استثنایی امسال مناسب سازی و تولید شده که ۸۰ عنوان از این کتابها ویژه دانش آموزان ناشنواست.
آقای حسینی یادآور شد: هم اکنون ۲۱۰ مدرسه برای دانش آموزان استثنایی در دست ساخت داریم که در مناطقی که تعداد دانش آموزان ناشنوا به حد استاندارد برسد تعدادی از این مدارس به دانش آموزان ناشنوا اختصاص خواهد یافت.
وی به سنجش آمادگی تحصیلی کلاس اولیها نیز اشاره کرد و افزود: از یک میلیون و ۶۰ هزار دانش آموز کلاس اولی یک میلیون و ۴۰ هزار نفر سنجش آمادگی تحصیلی شده اند و سنجش ۲۰ هزار دانش آموز باقی مانده نیز تا ۲۰ روز آینده انجام خواهد شد.
بیش از ۱۶ هزار دانش آموز ناشنوا در ۱۰۶ مدرسه روزانه و شبانه مشغول به تحصیل هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به مناسبت نهم مهر روز جهانی ناشنوایان، به تشریح فعالیتهای سازمان آموزش و پرورش استثنایی در خصوص دانشآموزان با آسیب شنوایی پرداخت.