پخش زنده
امروز: -
در یازدهمین نشست مجازی معاونان مدیران بین الملل دانشگاهها روسای دانشگاهها از حضور فعال این مراکز علمی در عرصه بین الملل در عصر کرونا سخنانی کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر در این نشست گفت: در این روزها مسائل بین المللی بیش از سایر مسائل دانشگاهی از جمله آموزش در معرض تهدید است. باید فضای مجازی را به عنوان یکی از محورهای اصلی ارتباط قرار دهیم.
وی ادامه داد: تولید محتوا به زبان انگلیسی هم در دستور کار قرار گرفته است و با وجود شرایط خاصی که داشته ایم در سال ۹۸-۹۹، چهارده تفاهم نامه امضا و ۲۱ قرارداد مشترک در حوزه تبادل منعقد شده است.
آقای معتمدی افزود: همچنین ما همکاریهای بین المللی با dfg آلمان با مشارکت ۱۵۰ استاد داشته ایم.
وی گفت: در جذب دانشجوی بین الملل هم موفق بوده ایم.
در این زمینه بیشتر بخوانید...
رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز در این نشست گفت: افزون بر تولید محتوا به زبان انگلیسی، ۶۷ نامه به دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی برای مقابله با تحریمهای ظالمانه داشته ایم.
آقای نصیری قیداری افزود: ما در نشست شورای سیاست گذاری دانشگاه در حوزه روسیه حضوری فعال و همچنین با دانشگاههای این کشور ارتباطات و تبادل علمی فرهنگی خوبی داشته ایم.
وی ادامه داد: ما ۶ خوشه برای مبارزه با کرونا طراحی کرده و همکاریهای خوبی با خیران وزارت عتف و... داشته ایم.
انعقاد تفاهم نامههای بین المللی بین دانشگاهی در عصر کرونا
رئیس دانشگاه یزد گفت: تصمیم داریم تفاهم نامههایی میان دانشگاههای عضو خانه راهبری و دانشگاههای مجارستان منعقد کنیم.
آقای قاسم برید لقمانی در یازدهمین نشست مجازی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها که با حضور وزیر علوم برگزار شد، افزود: پس از شیوع کرونا، سه چهارم دانشجویان ما به وطن خود برگشته اند و آموزش مجازی آنها آغاز شده است.
وی ادامه داد: تعدادی از دانشجویان غیر ایرانی همزمان با شیوع کرونا همچنان در کشور اقامت دارند و مجموعهای از کمکهای مالی را به آنها داشته ایم و هر دو هفته غربالگری کاملی از آنها داریم.
رئیس دانشگاه یزد گفت: فقط یکی از دانشجویان افغانستانی ما در مقطع دکتری به کرونا مبتلا شده بود که درمان شد. از آلمان و نیز پسکارای ایتالیا تبادل دانشجو داشته ایم. ما صرفا نباید فرستنده دانشجو باشیم و باید بتوانیم از طرف مقابل هم دانشجو داشته باشیم. مشکلات ارزی هم همچنان باقی است و باید فکری هم به حال این موضوع شود.
وی ادامه داد: طرح مشترکی را با اعضای دانشگاه شهید صدوقی یزد برای اتقا زبان انگلیسی داریم.
در ادامه این نشست، آقای ابطحی رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی هم گفت: در ۶ ماه گذشته درباره اقیانوس هند فعالیتهایی انجام داده ایم و در دومین همایش اقیانوس شناسی غرب آسیا هم بیش از ۴۰۰ نفر از ۱۵ کشور شرکت داشتند.
وی افزود: در حوزه دریای خزر هم به مناسبت روز این دریا نشست مجازی برگزار کردیم.
آقای ابطحی گفت: از وزارت علوم درخواست میکنم شرایطی را فراهم کند که ایران بتواند در قطب جنوب فعالیت داشته باشد. ما علاوه بر کنفرانس و نشست مجازی (وبینار)، حضور میدانی در عرصههای بین الملل داریم و در اواخر آبان نیز چنین برنامهای خواهیم داشت.
برگزاری یازدهمین نشست مجازی معاونان مدیران بین المللی دانشگاهها
یازدهمین نشست مجازی معاونان مدیران بین المللی دانشگاهها با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در وزارت علوم آغاز شد.
قرار است در این نشست درباره مسائل مختلف دانشگاهها از جمله چگونگی برقراری روابط بین المللی بین دانشگاهها در عصر کرونا گفتگو شود.