اخبار کرونای آمریکا
آمار مبتلایان کرونا در آمریکا حدود یک میلیون و ۶۲۱ هزار نفر
یک میلیون و ۶۲۰ هزار و ۹۰۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۹۶ هزار و ۳۵۴ نفر جان باخته اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، تاکنون در آمریکا یک میلیون و ۶۲۰ هزار و ۹۰۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۹۶ هزار و ۳۵۴ نفر جان باخته و ۳۸۲ هزار و ۱۶۹ نفر نیز بهبود یافته اند.
یک سوم مردم از واکسن کرونا هراس دارند
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی راشاتودی، بر اساس یک نظرسنجی بیش از یک سوم مردم امریکا با استناد به عجله در ساخت و عدم اطمینان، از واکسن کووید -۱۹ هراس دارند.
در حالیکه دولت دونالد ترامپ برای توسعه و تولید واکسن کووید ۱۹، در طول یک جدول زمانی فوری فشار میآورد و شرکتها از آزمایش اولیه انواع واکسن خبر میدهند، نتایج نظرسنجیها نشان میدهد حدود ۳۵ درصد از آمریکاییها نسبت به دریافت سریع واکسنهایی که تولید خواهد شد رغبتی نشان نمیدهند.
شاید تلاش بی سابقه دولت ترامپ برای شتاب بخشیدن به تولید واکسن به منظور مبارزه با همه گیری ویروس کرونا تا پایان امسال، دست کم در جایی که پای اعتماد و اطمینان آمریکاییها در میان است، به جای آنکه مفید واقع شود بیشتر زیانبار باشد.
نتایج تازهترین نظرسنجی که روز پنجشنبه منتشر شد نشان میدهد تقریبا یک چهارم مردم آمریکا (۲۴ درصد)، بین برنامه زمانبندی کوتاه و مختصر و عدم آزمایش ایمنی طولانی مدت، اعلام کردند بیشتر ایمنی واکسن را ترجیح میدهند و به واکسنی که در فاصلهای کوتاه و درعملیاتی شتاب زده بدون پشت سر گذاردن مراحل دقیق آزمایش تولید شده باشند اعتماد نخواهند کرد و اصولا تمایلی به دریافت واکسن کرونا ندارند.
ترامپ هفته گذشته با افتخار از کوتاهتر شدن جدول زمانی دستیابی به واکسن کرونا خبر داده بود. اما نظرسنجی جدید نشان میدهد که ۳۶ درصد مردم آمریکا تمایل کمی به قبول تزریق واکسنی دارند که ترامپ بیخطر بودن آن را اعلام کند، فقط ۱۴ درصد گفتهاند با تایید رئیسجمهوری تمایل بیشتری به دریافت واکسن خواهند داشت.
با توجه به اظهارنظرات اولیه ترامپ مبنی بر اطمینان وی به اینکه ویروس طی چند هفته از بین میرود تا درگیریهای لفظی او با مشاوران بهداشتی خودش بر سر قرنطینه و بازگشایی کشور، درک اینکه چرا آمریکاییها چندان به تضمینهای ترامپ اطمینان ندارند، کاردشواری نیست. ولی مشکل الزاما سیاسی به شمار نمیرود. تقریبا نیمی ازکسانی که اعلام کرده اند تمایلی به دریافت واکسن ندارند میگویندسرعت تولید واکسن آنها را نگران میکند.
بیش از ۴۰ درصد هم گفته اند خطر عوارض ناشی از دریافت واکسن در واقع از خطر ابتلا به خود کووید- ۱۹ بیشتر است.
فرایند تایید کامل واکسن معمولا بیش از یک دهه به طول میانجامد و حتی خوشبینترین کارشناسان بر این باورند نمونه اولیه واکسن برای یکسال تا ۱۸ ماه آینده آماده نخواهد بود.
شتاب در ارائه واکسن به بازار در بحبوحه همه گیری کنونی، به معنای قربانی کردن همه بازبینیهای فراگیر ایمنی واکسن و کارایی آن خواهد بود - مصالحهای که ممکن است - مانند مورد آزمایش شتاب زده واکسن آنفلوآنزای خوکی در سال ۲۰۰۹ که موجب بروز ضایعات دائم مغزی در بیش از یک هزار بیمار انگلیسی شد - پیامدهای فاجعه باری به دنبال داشته باشد.
مقامات بهداشتی ارشد آمریکا بارها به مردم هشدار داده اند که بدون واکسن، امکان بازگشت به حالت عادی وجود نخواهد داشت، حتی اگر محدودیتهای قرنطینه به تدریج برچیده شود. برخی این اظهارات به مثابه این تهدید قلمداد کرده اند که افرادی که واکسینه نشده اند از حضور در اماکن شلوغ و پرترددیا مسافرت منع خواهند شد.
بر اساس مطالعات، برای مهار کرونا حداقل باید ۷۰ درصد آمریکاییها واکسینه شوند.