وضعیت کرونا در آمریکا
بیش از یک میلیون و ۷۷۰ هزار مبتلا به کرونا در آمریکا
شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در آمریکا به یک میلیون و هفتصد و شصت و هشت هزار و ششصد و هشت نفر رسیده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ،
پایگاه اینترنتی وورد مترز اینفو (worldometers.info) که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا در جهان را به صورت لحظهای منتشر و به روز رسانی میکند، اعلام کرد: شمار موارد فوتی ثبت شده کرونا در آمریکا از یکصد و سه هزار نفر نیز فراتر رفت. هر ساعت بر شمار جان باختگان و موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا افزوده میشود. براساس جدیدترین آمار، تاکنون یکصد و سه هزار و سیصد و چهل و چهار نفر به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا جانشان را از دست داده اند. شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در آمریکا به یک میلیون و هفتصد و شصت و هشت هزار و ششصد و هشت نفر رسیده است. شمار بهبودیافتگان هم به چهارصد و نود و هشت هزار و هفتصد و شصت و دو نفر رسید.
آخرین آمار مبتلایان، قربانیان و بهبودیافتگان ویروس کرونا در آمریکا
جدول مربوط به مبتلایان، قربانیان و بهبودیافتگان ویروس کرونا در آمریکا
تازهترین آمار و اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایالتهای مختلف آمریکا به شرح ذیل است:
ثبت بیشترین موارد ابتلا به کرونا در یک روز در کالیفرنیا
ایالت کالیفرنیا از ثبت بیشترین موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در یک روز از زمان شیوع این ویروس خبر داده است.
به گزارش ایندیپندنت، بر اساس آمار مرکز بهداشت عمومی کالیفرنیا در روز پنج شنبه، ۲ هزار و ۶۱۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است. رقم قبلی بیشترین افزایش روزانه مربوط به تاریخ ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) با ۲ هزار و ۶۰۳ مورد است.
بر اساس آمار منتشر شده در روز پنج شنبه، ایالت کالیفرنیا در مجموع ۱۰۱ هزار و ۶۹۷ مورد ابتلا و ۳ هزار و ۹۷۳ مرگ بر اثر این ویروس ثبت کرده است.
کالیفرنیا اکنون در بین چهار ایالت آمریکا با بیش از ۱۰۰ هزار مورد ابتلا قرار دارد.
صرفنظر بیمارستانهای آمریکا از مصرف داروی مورد نظر ترامپ
بیمارستانهای آمریکا اعلام کردند در پی مطالعات صورت گرفته در مورد موثر نبودن هیدورکسی کلروکین در درمان کرونا و خطرات احتمالی قابل توجه آن، از مصرف این دارو صرف نظر کرده اند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک، هیدورکسی کلروکین، داروی مالاریا، به عنوان راهی برای درمان کووید ۱۹ از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا توصیه شده است.
امیدهای اولیه در مورد این دارو تا حدی بر اساس پژوهشهای آزمایشگاهی و خواص ضد التهابی و ضد ویروسی آن بوده است. اما اثر بخشی آن در آزمایش روی انسان تاکنون شکست خورده است و دست کم دو آزمایش نشان میدهد مصرف این دارو ممکن است احتمال مرگ را افزایش دهد.
فائوچی:احتمال عرضه واکسن تا پایان امسال وجود دارد
مدیر بنیاد ملی بیماریهای واگیردار در آمریکا تاکید کرد امکان عرضه واکسن ویروس کرونا تا پایان امسال وجود دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، آنتونی فائوچی درباره امکان عرضه واکسن ویروس کرونا تا ماه نوامبر، ابراز خوشبینی کرد.
فائوچی افزود: اگر امور طبق برنامه ریزی پیش برود، واکسن کرونا تا پیش از پایان سال ۲۰۲۰، عرضه خواهد شد.
گفتنی است آزمایش بیش از ۱۰۰ واکسن احتمالی برای ویروس کرونا در جهان ادامه دارد که شماری از آنها به مرحله آزمایشهای بالینی رسیده است. نخستین مرحله از آزمایش بالینی واکسن تولیدی شرکت آمریکایی ”مدرنا“ کامل شد و این شرکت برای دومین مرحله از آزمایش بالینی واکسن با مشارکت ۶۰۰ نفر در آینده نزدیک، آماده میشود. آخرین مرحله از آزمایش این واکسن در ماه ژوئیه آینده با مشارکت هزاران نفر صورت خواهد گرفت. دانشمندان دانشگاه آکسفورد هم واکسن تولیدی خود را روی ۱۶۰ داوطلب آزمایش کردند و تلاش میکنند تعداد آزمایش این واکسن را به بیش از ۱۰ هزار مورد افزایش دهند. نخستین مرحله از آزمایشهای بالینی واکسن کرونا در استرالیا هم آغاز شده است.
آزمایشهای بالینی به طور معمول چند سال طول میکشد، اما با توجه به شیوع سریع ویروس کرونا در جهان، مقررات و محدودیتها برای آزمایش واکسن این بیماری تغییر کرده است و دانشمندان امیدوارند در مدت چند ماه، واکسن این ویروس را به مرحله تولید انبوه برسانند.