اگر سرفههای مکرر و گرفتگی صدا آزارتان میدهد، از خوردن حریره نشاسته که درمان کننده این مشکلات است، غافل نشوید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، نشاسته مهمترین کربوهیدرات در رژیم غذایی بوده که انرژی بدن را تامین میکند و حاوی فیبر، کلسیم، آهن و ویتامین B است.
این ماده به شکل پودری و سفیدرنگ و بدون بو است در ساقه و دانه گیاهان نظیر؛ گندم، برنج، ذرت و سیب زمینی یافت میشود و بر خلاف باور عموم نشاسته چاق کننده نیست و فواید بسیاری دارد.
نشاسته علاوه بر پخت و پز در صنایع صنعتی و تولیدی کاربرد بسیار دارد و برای درمان سرماخوردگی، سرفه، گلودرد و رفع تنگی نفس مفید است و در زمانهای قدیم بسیار مورد توجه بود.
بنابراین اگر از سرفههای مکرر و گرفتگی صدا رنج میبرید، از خوردن حریره نشاسته و بادام غافل نشوید.
برای تهیه حریره نشاسته و بادام به یک لیوان آب جوش، یک قاشق مرباخوری نشاسته ذرت، عسل یا شکر یا قند و یک قاشق غذاخوری بادام پودر شده نیاز دارید.
ابتدا نشاسته ذرت را در مقدار کمی آب سرد (۲ قاشق غذا خوری آب سرد) بریزید و بهم بزنید تا حل شود، توجه داشته باشید که اگر آن را از ابتدا در آب گرم بریزید، گلوله گلوله میشود، پس حتماً باید در آب سرد حل کنید.
سپس آب جوش را روی نشاسته حل شده بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل یا یک قاشق شکر و یک قاشق بادام آسیاب شده به این مواد اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید تا کمی غلیظ شود و به صورت گرم بخورید.
برای سرفه بهتر است از عسل به عنوان شیرین کننده آن استفاده کنید.
باتوجه به اینکه آماده کردن حریره نشاسته و بادام آسان و راحت است، حتی در سفر با داشتن مواد اولیه یعنی شکر، نشاسته ذرت، بادام و یک لیوان آب جوش و بدون نیاز به ابزار خاصی آن را درست کنید.
توجه داشته باشید که نشاسته ذرت با با آرد ذرت فرق دارد، نشاسته ذرت سفید رنگ، اما آرد ذرت زرد رنگ است.