پخش زنده
امروز: -
ترب سیاه اسپانیایی یک سبزی ریشهای بزرگ از نوع زمستانی است که خواص شگفت انگیزی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، ترب سیاه اسپانیایی یک سبزی ریشهای بزرگ از نوع زمستانی است که با کلم بروکلی، کلم، کلم پیچ و ترب کوهی همخانواده است، در واقع به دلیل طعم منحصر به فرد و تند، اغلب ترب پاریسی نامیده میشود.
این تربچه بسیار بزرگتر از انواع دیگر تربچه و دارای طبعی گرم و خشک است که از جمله خواص آن میتوان به درمان پرکاری تیروئید و اسکوربوت اشاره کرد.
ترشح بیش از حد غده تیروئید که عموماً به عنوان “پرکاری تیروئید” یا “بیماری گریوز” شناخته میشود، با ترب سیاه نیز قابل درمان است.
ترکیب اصلی گوگرد این سبزی به نام رافانین نقش کلیدی در تنظیم ترشح غدد تیروئید ما دارد، بنابراین مصرف منظم ترب سیاه میتواند به ما کمک کند از پرکاری تیروئید در امان باشیم.
اسکوربوت نوعی بیماری است که به دلیل کمبود ویتامین C در انسان ایجاد میشود. ترب سیاه منبع غنی ویتامین C است و درمان این بیماری دارد و مصرف آن عوارضی ایجاد نمیکند.
همچنین استخوانها را قویتر کرده و برای درمان التهاب مفاصل نیز مفید شناخته شده است.
ترب سیاه را چگونه مصرف کنیم؟
میتوانید ترب سیاه را به صورت خام و در سالاد بخورید و نیازی به آماده سازی زیادی ندارد، اگر پوست سیاه آن تازه به نظر میرسد، دیگر لازم نیست آن را از ترب جدا کنید، بلکه میتوان آن را رنده و با مقداری هویج و یا سیب رنده شده نیز مخلوط کرد.
همچنین میتوانید آن را به صورت چیپس مصرف کنید، برای انی کار لازم است آن را به صورت ورقههای نازک برش دهید، کمی روغن روی آنها بپاشید و سپس آنها را فقط چند دقیقه تفت دهید.
همچنین میتوانید آن را با مقداری سیبزمینی پخته مخلوط کنید تا یک سالاد سیبزمینی عالی داشته باشید.