پخش زنده
امروز: -
فرنی غذایی خوشمزه و مغذی است که جزو دسرهای ثابت سفر افطار در ماه مبارک رمضان محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، فرنی یکی از غذاهای پرخاصیت است و مصرف آن برای کودکان، روزه داران و بدنسازان فواید زیادی دارد.
بزرگترین مزایای فرنی برای سلامتی، فیبر آن است و کمک میکند معده بدون کالری پر شود و با منظم نگه داشتن هضم غذا با یبوست مبارزه میکند.
یک فنجان فرنی تامین کننده ۱۵ درصد فیبر روزانه زنان و تقریبا ۱۰ درصد فیبر روزانه مردان است.
فرنی منبع بسیار خوبی از کربوهیدراتها است که به سیری طولانی مدت کمک میکند و اگر همراه با آجیلها یا دانههای روغنی ترکیب شود، این سیری طولانیتر خواهد شد و اشتها کنترل میشود.
اگر رژیم غذایی لاغری دارید، اما نمیتوانید و فوری گرسنه میشوید، فرنی بهترین گزینه غذایی است. فرنی با جو دوسر، شیر، هل و گیلاس خرد شده یا مخلوط جو دوسرر، آب مرغ، آووکادو و سینه مرغ خرد شده جایگزین خوبی برای رژیمهای غذایی هستند.
قوی نگهداشتن سیستم ایمنی بدن از دیگر خواص فرنی است، زیرا منبع غنی از ویتامین A است و از رادیکالهای آزاد بدن جلوگیری میکند، همچنین سرشار از بتاگلوکان برای تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب میشود.
شیر تنها ماده غذایی برای ایجاد استخوانهای محکم نیست و فرنی منبع خوبی از کلسیم برای تقویت استخوانها و دندانها حتی بهتر از شیر کمک میکند.
اگر جزو افرادی هستید که از بیماری فشار خون رنج میبرید، فرنی به کاهش فشار خون بالا کمک میکند.
براساس مطالعهای رژیم غذایی حاوی غلات کامل مانند؛ فرنی به کمی اندازه مصرف داروی فشار خون موثر است و این دلیلی بزرگ برای مصرف فرنی در وعده صبحانه است.
فرنی یک رژیم غذایی سالم برای قلب است و براساس تحقیقها و پژوهشهای انجام شده، کسانی که فرنی میخورند در برابر بیماریهای قلبی در امان هستند، دلیل این امر توانایی فرنی در غلبه بر کلسترول بالا و جذب چربی در بدن است.