پخش زنده
امروز: -
طب سنتی توصیههایی برای ماه مبارک رمضان به روزه داران ارائه داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، رعایت اصول تغذیهای در ماه مبارک رمضان امری مهم است و در سپری کردن ساعتهای روزه داری تاثیر زیادی دارد.
بر اساس آموزههای طب سنتی، افرادیکه با گرفتن روزه دچار معده درد میشوند، باید موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل مخلوط کرده و میل کنند.
روزه داران باید از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن سحری خودداری کرده و آن را به یک ساعت بعد از سحری موکول کنند.
معمولا روزه گرفتن برای افراد مبتلا به دیابت ممنوع نیست، اما کسانی که مشکل کلیوی دارند باید با مجوز پزشک روزه بگیرند.
گنجاندن خورشتهایی از جمله؛ خورشت کدو، آلو یا بامیه در برنامه غذایی سحری و خودداری از خوردن ماهی در این وعده فراموش نشود.
شستن دهان با آب و نمک برای جلوگیری از بوی بد دهان در طول روز، افطار کردن با خرما و یک استکان گلاب گرم یا فرنی گرم یا حلوای آرد گندم و پرهیز از خوردن نان و پنیر و سبزی از دیگر توصیههای سب سنتی هستند.
اجتناب از مصرف زولبیا، بامیه و سایر شیرینیهای مصنوعی، خوردن یک استکان عرق خارشتر برای افراد دارای کلیههای سنگ ساز، خودداری از مصرف ماست در وعده سحری و استفاده از روغن کنجد و زیتون در وعدههای غذایی توصیه میشود.
بیشتر بخوانید: بهترین مواد غذایی برای صبحانه مقوی
طب سنتی بر خوردن آب گرم هنگام افطار تاکید دارد، زیرا باعث شست و شوی کبد و معده، خوشبو شدن دهان، محکم شدن دندانها، رفع بلغم، آرام شدن رگهای به هیجان آمده، کاهش حرارت معده، آرام شدن سردرد و بریدن صفرا میشود.