خوردن برخی موادغذایی احساس سیری طولانی مدت به ما میدهد و برای ايام ماه مبارک رمضان میتوانند گزینههای مناسبی باشند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، برای سحری باید غذایی بخورید که پر از فیبر باشد که تا افطار گرسنه نشوید. فیبر موجود در غذا سبب میشود تا شما ساعات طولانیتری از روز را گرسنه نشوید. غذاهایی که غنی از فیبر هستند و به آرامی هضم میشوند شامل میوه (خام و پوست نکنده) و سبزیجات هستند.
غذاهای حاوی کربوهیدراتهای پیچیده یا کربوهیدرات خوب که برخلاف کربوهیدراتهای ساده، حاوی نشاسته و فیبر هستند برای خوردن سحری در ماه مبارک رمضان بهترین انتخاب هستند. انواع نان سبوسدار، نان گندم کامل، غلات، کلم بروکلی، برنج قهوهای، هویج، ذرت، کرفس، بلغور جود دوسر، سیبزمینی، شیرسویا، دانهسویا، اسفناج، جوانه گندم، توتفرنگی، گوجهفرنگی، آلو سیاه، قارچ، ماکارونی، ماست کمچرب، کاهو و بادمجان منبع غنی از کربوهیدراتهای خوب هستند.