دانستنی سلامت
آجیلهای مناسب برای روزه داری
یکی از مواردی که در ماه مبارک رمضان باید به آن توجه کنید تامین مواد معدنی و ویتامینهای موردنیاز بدن است .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان ، آجیل و خشکبار ، دانههایی سرشار از ویتامین ها، پروتئین ها، اسیدهای چرب سالم، مواد معدنی و بسیاری از مواد مغذی هستند که فواید زیادی برای شما دارد و نیاز بدن به این مواد را در طول روزه داری تامین می کند.
بادامیکی از بهترین و سالمترین آجیلها بادام است. بادام سرشار از پروتئین، منیزیم، کلسیم و ویتامین E است. این آجیل سلامت عمومی بدن را بهبود بخشیده و حتی میتوانند در پیشگیری از سرطان موثر باشد.
گردوفقط خوردن ۷ عدد گردو ، نیاز روزانه شما را به بسیاری از مواد معدنی تامین میکند. از آنجا که گردو از نظر اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار غنی است، باعث تقویت و سلامت مغز میشود.
بادام هندیبادام هندی منبع بسیار مناسبی از مس، فسفر و منیزیم است که برای تقویت استخوانها عالی است.
آجیل برزیلیاین آجیل منبع فوق العادهای از مس و آهن هستند و به تقویت استخوانی و مبارزه با کم خونی کمک میکنند.
پستهپسته سرشار از ویتامین B۶ است که برای حفظ تعادل هورمونها مفید بوده و همچنین در تقویت بینایی شما موثر است. این آجیل همچنین دارای خواص ضد التهابی است.
فندقفندق غنی از فولات است که میتواند به تقویت باروری کمک کند. این آجیل غنی از ویتامین E است بطوری که یک فنجان فندق تقریبا ۹۰ درصد نیاز روزانه ویتامین E بدن را تامین میکند.
بادام زمینیبادام زمینی به دلیل داشتن ویتامین B۳ به افزایش قدرت مغز کمک میکند. مقدار مس آن نیز در افزایش سطح کلسترول خوب موثر است .