مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر گفت: ۵۲ بهره بردار ۵۰۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ مجید جعفری گفت: ۵۲ تولیدکننده قارچ دکمهای در شهرستان قائم شهر فعالیت دارند که سالانه ۵۰۰ تن محصول تولید میکنند.
او افزود: مساحت سالنهای پرورش قارچ این شهرستان ۴۲ هزار مترمربع است که سالانه ۱۰۰ میلیارد ریال قارچ تولید میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با بیان اینکه یکی از اهداف تولید قارچ خوراکی استفاده بهینه از ضایعات محصولات کشاورزی است، گفت: تهیه کمپوست اگرچه امروز به یک فرآیند صنعتی تبدیل شده، اما چه به شیوه سنتی و یا صنعتی خود عامل مهمی در استفاده بهینه از امکانات و منابع موجود است.
جعفری ادامه داد: ضایعات محصولات کشاورزی که ظاهراً تهدیدی برای این بخش محسوب میشود، خود به عنوان یک فرصت در تولید و پرورش قارچ خوراکی جلوه گر شده است.
او تصریح کرد: این شهرستان دارای ۵۲ واحد تولیدی قارچ خوراکی است که ۵۰ واحد بصورت مشاغل خانگی و ۲ واحد بصورت صنعتی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با توجه به اینکه ۵۲ بهره بردار در زمینه تولید پرورش قارچ دکمهای فعالیت دارند، اذغان داشت: با افزایش گرایش عموم جامعه به مصرف این محصول، تقاضای بازار در حال افزایش است.
جعفری افزود: همچون سایر محصولات کشاورزی، بسته بندی و توجه به این بخش مهم تاثیر زیادی برای جذب مشتری، ایجاد ارزش افزوده و در نهایت سودآوری تولید و پرورش این محصول خواهد داشت.
او یادآور شد: تولید قارچ حرکتی است اقتصادی که با قرار گرفتن در سبد خانوار به تغییر و اصلاح الگوی تغذیه در سطح جامعه کمک میکند.