سالانه ۳۵۰تُن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی صنعتی و مشاغل خانگی آمل تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: سالانه ۳۵۰تُن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی صنعتی و مشاغل خانگی این شهرستان تولید میشود. اسلامی با اشاره به پرورش قارچ خوراکی در ۲۶هزار مترمربع فضای ۳۷واحد صنعتی و مشاغل خانگی آمل افزود: با فعال شدن این واحدها برای ۴۵نفر شغل ایجاد شد. به گفته وی آموزش جوانان و علاقهمندان به فعالیت در زمینه پرورش قارچ علاوه بر ارتقاء سطح تولید و تامین نیاز جامعه تولید پایدار و اشتغالزایی را به دنبال دارد. مدیر جهاد کشاورزی آمل به مصرف کنندگان توصیه کرد، قارچ مصرفی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی بهداشتی از مراکز معتبر تهیه کنند.