سال گذشته
تولید700 تن قارچ خوراکی در جویبار مازندران
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: پارسال ۷۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای در این شهرستان تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، غلامرضا سعیدی با اشاره به تولید و عرضه ۷۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای از ۸ واحد کوچک و بزرگ پارسال در شهرستان جویبار ، بر رعایت اصول بهداشتی در سالنهای پرورش این محصول برای پیشگیری از آفات و بیماری به عنوان قوانین اصلی تاکید کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه همه قارچها خوراکی نبوده و برخی از آنها غیرخوراکی و سمی هستند به مصرف کنندگان توصیه کرد: قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر در بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.
غلامرضا سعیدی با اشاره به اینکه قارچ به عنوان یکی از سالمترین مواد غذایی میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد افزود: دارا نبودن چربی و کلسترول ، وجود مقدار کمی هیدرات کربن ، داشتن پروتئین و ویتامین مناسب ، مواد معدنی، آب و فیبر از جمله ترکیبات موجود در قارچ است.