رتبه دوم استانی جویبار در تولید قارچ خوراکی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: ۷۰۰ تن قارچ خوراکی سالانه در این شهرستان تولید میشود.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، غلامرضا سعیدی گفت: شهرستان جویبار با تولید سالانه ۷۰۰ تن قارچ خوراکی در ۸ واحد صنعتی و سنتی شهرستان جویبار، رتبه دوم مازندران را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به اشتغالزایی موقت و دائمی در این بخش افزود: با هدف حمایت از تولیدکنندگان و رونق تولید به متقاضیان تجهیز و بازسازی واحدها یا ساخت واحدهای تولیدی جدید با دریافت مجوز از سازمان نظام مهندسی کشاورزی، تسهیلات کم بهره اعطا خواهد شد.
سعیدی تصریح کرد: افزایش قیمت نهادهها و هزینههای تولید در واحدهای تولید قارچ خوراکی موجب افزایش قیمت این محصول شده و تا حدودی کاهش مصرف آن در میان خانوارها را به همراه دارد.