صدور مجوز ۴۱۷ هزار قطعه جوجه ریزی در جویبار
از ابتدای آبان امسال تاکنون برای ۳۱ واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار، مجوز ۴۱۷ هزار و ۳۰ قطعه جوجه ریزی صادر شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اعلام این خبر پیش بینی کرد: یک هزار و ۴۲ تن گوشت سفید به ارزش ۱۶۰ میلیاردریال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
غلامرضا سعیدی، تعداد بهرهبرداران دام و طیور در شهرستان جویبار را ۲ هزار و ۷۵۰ عنوان کرد و افزود: این شهرستان دارای ۱۶۴ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۱۸ هزار و ۶۲۳ تن گوشت سفید در سال بوده و ۶.۸ درصد سهم تولید گوشت سفید مازندران را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار تصریح کرد: براساس سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماسط)، از مجموع جوجه ریزی انجام شده در مازندران، این شهرستان در رتبه ۶ قرار گرفته و ۲ هزار و ۷۵۰ نفر (مستقیم) در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.