مازندران
جوجه ریزی ۶ میلیون قطعهای در قائم شهر
رتبه پنجم تولید گوشت سفید مازندران، به شهرستان قائمشهر اختصاص دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مددیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: با ثبت اطلاعات ۲۸ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) شش ماه نخست امسال، ۶ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۵۳۰ قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان قائم شهر انجام شد.
مجید جعفری با اشاره به فعالیت ۱۷۱ واحد مرغداری به ظرفیت ۳ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۶۶۰ قطعه در شهرستان قائم شهر افزود: سالانه ۲۸ هزار و ۱۸۰ تن گوشت سفید توسط این واحدها تولید و برای ۶۱۰ نفر (مستقیم) اشتغالزایی شده است.
گفتنی است؛ شهرستان قائمشهر، رتبه پنجم تولید گوشت سفید مازندران را داراست.