مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: سالانه ۱۶ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران ، رضا پورفلاح با اشاره به پرورش ۱۲ هزار و ۸۰۰ قطعه بوقلمون در شهرستان ساری گفت: وجود دو نوع گوشت سفید و قرمز در بدن این پرنده سنگین وزن همراه با املاح معدنی ضروری ، موجب پیشگیری از بروز سرطان میشود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از فعالیت یک واحد پرورش بوقلمون در روستای ماچک پشت از توابع بخش مرکزی با ظرفیت ۴ هزار قطعه در هر دوره پرورشی خبر داد و افزود: علاوه بر گوشت سفید، یک تن تخم خوراکی نیز در این شهرستان تولید شده و ۶ درصد جمعیت بوقلمون مازندران را شهرستان ساری تشکیل می دهد.