مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور پیش بینی کرد: ۱۵ هزار تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید و وارد بازارهای مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حبیب الله رنجبر با اشاره به وجود ۸۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۲ میلیون قطعه در هر دوره گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی انجام و ۲۰ هزارتن مرغ زنده در شهرستان نور تولید شد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه پس از انتقال مرغ زنده به کشتارگاه ها، ۱۵ هزارتن گوشت سفید آماده طبخ به ارزش اقتصادی ۱۹۲ میلیارد تومان وارد بازارهای مصرف میشود تصریح کرد: کنترل و تنظیم جوجه ریزی و نیز تامین نهادهها را دلیل بهره وری مطلوب در تولید گوشت سفید این شهرستان برشمرد.