وزير بهداشت:
رسانهها در موضوع سلامت غذا از التهاب آفريني بپرهيزند
وزير بهداشت گفت: مشکلات و گرفتاري هاي ما در وزارت بهداشت کم نيست اما در بعضي از موضوعات، مردم و دفاع از حقوق آنها بهانه مي شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما، دکتر هاشمي در چهارمين همايش کشوري آزمايشگاه هاي برتر براهميت کار آزمايشگاهها در حفاظت از سلامت مردم تاکيد کرد و گفت: گاهي اوقات برخي از رسانه ها در حوزه محصولات غذايي مانند برنج فضاي کشور را دچار التهاب مي کنند که هدف آنها دفاع از حقوق مردم نيست بلکه بيشتر تسويه حساب هاي شخصي، سياسي و اقتصادي است.
وزير بهداشت افزود: بايد طوري اطلاع رساني شود که مردم احساس کنند جمعيتي مانند جامعه آزمايشگاهي کشور به کيفيت دارو، غذا، تجهيزات پزشکي، فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي و همچنين مکمل هاي غذايي توجه ويژه دارند و همين براي جامعه آرامش بخش است.
هاشمي از رسانه ها خواست تا با اطلاع رساني از اقدامات مراقبتي در حوزه سلامت غذا از ايجاد فضاي نا اميدکننده و التهاب در کشور پرهيز کنند.
حق مردم نيست که هر روز با اعصاب آنها در حوزه هاي سياسي، اجتماعي و موضوعات ديگر بازي شود
وي افزود: حق مردم نيست که هر روز با اعصاب آنها در حوزه هاي سياسي، اجتماعي و موضوعات ديگر بازي شود، متاسفانه مجموعه اي از اطلاعات در اختيار مردم قرار مي گيرد که ياس آور است و به صلاح و منفعت ملتي که در تحريم بوده است و اکنون مي خواهد در مسير رشد و توسعه و همچنين خروج از رکود گام بردارد، نيست.
دکتر هاشمي با اشاره به روزهاي سرنوشت ساز لغو تحريم ها که در انتظار ملت ايران است، افزود: افراد زيادي در به سرانجام رسيدن مذاکرات تلاش کردند و بايد فضا را در کشور، منطقه و بين الملل به نوعي مهيا کرد که نشان دهد ايران فرصتهاي زيادي براي سرمايه گذاري دارد تا ضمن شکوفايي اقتصاد و افزايش اشتغال شاهد کاهش آسيب هاي اجتماعي و اميدواري مردم به آينده شويم.
وي با تاکيد بر تامين امکانات و دستگاههاي مورد نياز آزمايشگاههاي کنترل کيفيت افزود: اميدوارم در دوران پس از تحريم بهانه اي براي مراقبت از سلامت مردم وجود نداشته باشد.
وزير بهداشت همچنين بر لزوم برون سپاري فعاليت آزمايشگاه ها به بخش خصوصي و حضور پر رنگتر آنها در اين بخش تاکيد کرد و گفت: کار ما نظارت و ارزيابي کيفيت خدماتي است که از بخش خصوصي خريداري مي شود بنابراين بايد زمينه هاي سرمايه گذاري بخش خصوصي را در حوزه سلامت و به ويژه آزمايشگاه هاي کنترل کيفيت فراهم کنيم.
دکتر هاشمي افزود: بايد براي بخش خصوصي در حوزه هايي از جمله اندازه گيري سموم کشاورزي يا محصولات تراريخته در تجهيز و تاسيس آزمايشگاه ها، مشوق هايي را تعريف و آنها را به سرمايه گذاري تشويق کنيم.
وي با اشاره به فاصله زياد ايران با کشورهاي پيشرفته در حوزه آزمايشگاه گفت: خوشبختانه تعدادي از آزمايشگاه هاي مجهز و پيشرفته در کشور وجود دارد اما بايد به سمتي حرکت کنيم که از دانش و تجربه بشري استفاده کنيم و درعين حال هيچ خطا و تقلبي از چشم ما دور نماند.
وزير بهداشت با بيان اينکه سودجويي در نهاد بشر قرار دارد اما همه انسانها قدرت مهار آن را ندارند و بايد جلوي آن را به ويژه در حوزه غذا و دارو بگيريم گفت: با وجود فشارهاي زيادي که بر سازمان غذا و دارو وجود دارد اما اين سازمان همواره بر دفاع از حقوق مردم تاکيد دارد و به موارد تخلف رسيدگي مي کند و آنها را در اختيار قانون قرار مي دهد.
تقلب به ويژه در بخش غذا و دارو به عنوان زشت ترين کار دنياست
دکتر هاشمي از تقلب به ويژه در بخش غذا و دارو به عنوان زشت ترين کار دنيا ياد کرد و گفت: اين تقلب بدترين راهزني است که از مردم مي شود چراکه آنان براي دريافت کالا و خدمات هزينه مي دهند و اگر کالاي مرغوبي دريافت نکنند اين زشت ترين کار است.
وزير بهداشت با بيان اينکه متقلبان ممکن است در هر لباس و صنفي وجود داشته باشند، افزود: وظيفه آزمايشگاه ها اين است که اين موارد را کشف کنند و در اختيار قانون قرار دهند زيرا آنها امين مردم هستند.
*************
وزير بهداشت گفت: مشکلات و گرفتاري هاي ما در وزارت بهداشت کم نيست اما در بعضي از موضوعات، مردم و دفاع از حقوق آنها بهانه مي شود.