از برترين هاي آزمايشگاه هاي غذا و دارو تقدير مي شود
همايش کشوري آزمايشگاه هاي برتر کشور در حوزه غذا و دارو شنبه 26 دي در سالن ابوريحان دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با اعلام اين مطلب هدف از برگزاري اين همايش را بررسي افزايش سطح کيفي آزمايشگاه ها، به روز رساني شيوه هاي آزمايشگاهي و ترغيب آزمايشگاه ها به افزايش سطح کيفي دانست و گفت: هم اکنون 263 آزمايشگاه بخش خصوصي و دولتي و بخش هاي توليدي در اين حوزه سلامت غذا و دارو فعال هستند.
ديناروند با بيان اينکه اين همايش با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و شماري از مديران ارشد وزارتخانه برگزار مي شود افزود : آزمايشگاه هايي که در آزمون هاي عمومي نمره 95 داشته اند لوح کيفيت داده مي شود.
وي گفت: در اين همايش 17 لوح کيفيت به آزمايشگاه هاي غيردولتي و کارخانه هاي داروسازي و يک لوح کيفيت نيز به آزمايشگاه مناطق آزاد داده مي شود ، همچنين از 11 آزمايشگاه غيردولتي و 9 آزمايشگاه معاونت هاي غذا و دارو نيز تقدير مي شود.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت افزود: مجوز 30 آزمايشگاه نيز به علت کاهش کيفيت تعليق شده است.
ديناروند همچنين با اشاره به مباحث مربوطه به واردات روغن پالم در کشور گفت: طبق مصوبه سقف واردات اين روغن 30 درصد واردات روغن کشور است که حدود 400 هزار تن مي شود و ما اعتقاد داريم نبايد از اين سقف عبور کرد و مي توان با افزايش تعرفه ها مانع افزايش مصرف اين روغن شد.
وي افزود: پيشنهاد داده ايم تا سال آينده تعرفه روغن پالم 26 درصد باشد تا قيمت آن در مقايسه با ساير روغن ها ارزان تر نشود.
ديناروند در ادامه با اشاره به وجود 56 واحد آزمايشگاهي در مراکز وزارت بهداشت گفت: در اين حوزه 263 آزمايشگاه خصوصي نيز با ما همکاري دارند.
وي افزود: تقريبا همه کالاهاي وارداتي و توليدي آزمايش مي شود و حدود 7 درصد مواد آزمايش شده در آزمايشگاه هاي ما رد مي شوند که آمار خوبي است.
ديناروند گفت: در آزمايشگاه هاي استانها نيز 24 درصد برگشتي داريم که بيشتر مربوط به بهداشت محيط و موادغذايي عرضه شده است که بخشي از اين برگشتي ها به علت پايين بودن سطح آزمايش است.