پخش زنده
امروز: -
برای اینکه درباره خرمالو و خواص آن بیشتر بدانید خواندن این مطلب را از دست ندهید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، خرمالو سرشار از ویتامینهای A، C، E و B ۶ به همراه مقدار زیادی فیبر، منیزیم، مس، منگنز، پتاسیم و فسفر است.
کارشناسان تغذیه معتقدند: مصرف یک عدد خرمالو بیش از نیمی از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تامین میکند.
خرمالو سرشار از ویتامین C بوده، و مصرف یک عدد خرمالو بطور تقریبی میتواند تا ۸۰ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین را برطرف کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود.
ویتامینهای موجود در این میوه خوشمزه از پیری زودرس، چین و چروک، لک و تیرگی، آلزایمر، خستگی، کاهش بینایی و ضعف عضلانی جلوگیری میکند.
همچنین فیبر موجود در این میوه میتواند عملکرد سیستم گوارش را تا حد زیادی بهبود بخشد و در کاهش وزن مؤثر باشد.
از سایر خواص خرمالو میتوان به خواص آنتی اکسیدانی، خون ساز بودن، پاک کننده کبد، پیشگیری از سرطان، بهبود هضم، کاهش کلسترول، افزایش متابولیسم، تقویت استخوانها، کاهش فشار خون و محافظت از پوست اشاره کرد.
کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی غذا و دارو استان کرمانشاه گفت: این میوه به طور متوسط ۱۸۸ کالری انرژی دارد و نیاز بدن به شیرینی را تامین میکند.
سلیمانی افزود: خرمالو به دلیل فیبر زیادی که دارد میتواند عملکرد سیستم گوارش را تا حد زیادی بهبود بخشد و در کاهش وزن مؤثر باشد.
وی وجود آنتیاکسیدانهای فلاونوید و تانن موجود در این میوه را برای سلامت قلب مفید دانست و به بیمارانی که فشار خون پایینی دارند توصیه کرد در مصرف این میوه احتیاط کنند.
دانستیهای خرمالو...
مصرف همه اجزاء خرمالو نظیر پوست، برگ، دانه و گل آن دارای خاصیت است.
مصرف خرمالو تازه و طبیعی خواص بیشتری دارد، اما میتوان آن را به شکل پخته و کمپوت شده، خشک یا مربایی هم استفاده کرد.
خرمالو از آن دسته میوههایی است که در حالت نارس سفت و گس است، اما اگر در محیط اتاق قرار گیرد به مرور زمان رسیده و شیرین و نرم میشود.
خرمالو گس یا قابض حاوی مقدار بالایی تانن است.
خرمالوی رسیده ویتامین C بیشتری دارد و موجب استحکام و سلامت لثهها میشود.