پخش زنده
امروز: -
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه با بیان اینکه بهتر است امگا ۳ از منابع غذایی تامین شود گفت: گردو سرشار از امگا ۳ برای تامین نیاز بدن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه ، محمدسعید غلامی ادامه داد: بدن انسان نمیتواند همه اسیدهای چرب مورد نیاز را تولید کند لازم است برخی از چربیها از منابع غذایی دریافت شود.
وی با اشاره به اینکه چربی مورد مصرف بدن به دو نوع اشباع و غیر اشباع تقسیم میشود اظهار داشت:چربی اشباع مانند چربی حیوانی یا روغن جامد هیدروژنه است و چربی غیر اشباع در غذاهای دریایی دانهها و مغزهای گیاهی یافت میشود.
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه گفت: چربی امگا ۳ نقش موثری در بدن از جمله در سیستم اعصاب مرکزی، سلامت قلب و عروق و سلولهای عصبی دارد و میزان استاندارد آن از بالا رفتن چربی خون جلوگیری میکند.
غلامی افزود: امگا ۳ در رشد مغزی جنین تاثیر گذار است به همین دلیل به مادران باردار توصیه میشود به میزان مناسب امگا ۳ مصرف کنند.
وی با بیان اینکه کمبود دریافت امگا ۳ در بروز بیماریهایی همچون آلزایمر، بیش فعالی کودکان، افسردگی و اسکیزوفرنی موثر است تاکید کرد: دریافت امگا ۳ بهتر است از منابع غذایی باشد فقط در صورتیکه نمیتوانیم از منابع امگا ۳ استفاده کنیم با نظر پزشک مکمل مصرف کنیم.
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه گفت:بهترین منابع امگا ۳ ماهیان سردابی، سالمون و قزل الا است که توصیه میشود هفتهای دو بار مصرف شود.
غلامی افزود: گردو، بذر کتان، دانه چیا، برگ گیاه خرفه و روغن سویا از دیگر منابع امگا ۳ هستند.
وی درمورد مصرف بیش از اندازه امگا ۳ هشدار داد و بیان کرد: استفاده زیاد از امگا ۳ احتمال خونریزی دستگاه گوارشی را به همراه دارد.
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه گفت:بیمارانی که داروهای ضد انعقادی مصرف میکنند در مصرف مکمل امگا ۳ احتیاط و دراین زمینه حتما با پزشک خود مشورت کنند.