پخش زنده
امروز: -
با مصرف خوراکیهای حاوی ویتامین C، سلامتی و تندرستی شما تضمین میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، همه انسانها برای ادامه حیات و سلامتی به ویتامینها و املاح مختلف نیاز دارند و باید هر نوع ویتامین، پروتئین، چربی و... را به میزان کافی مصرف کنند تا سلامت آنها به خطر نیفتد و تضمین شود.
ویتامین C از جمله ویتامینهایی است که وجود آن اهمیت زیادی برای بدن دارد و نقش مهمی ایفا میکند که میتوان به بهبود زخمها و تقویت تولید کلاژن با مصرف روزانه آن اشاره کرد.
این ویتامین دارای قدرت آنتیاکسیدانی بوده و میتواند به پیشگیری از سرطان و بهبود سلامت قلب کمک کند، همچنین پیشگیری از افت بینایی، اسکوربوت، درمان سرماخوردگی و پیشگیری از کمبود آهن از دیگر فواید ویتامین C هستند.
البته باید بدانید که زیاده روی در مصرف ویتامین C میتواند به ناراحتی معده و ایجاد سنگهای کلیوی منجر شود، پس تعادل در مصرف آن برای حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بیماریها ضروری است.
جالب است بدانید که گوآوا، پودر فلفل قرمز، فلفل دلمهای زرد، گل کلم، آویشن تازه، کلم فندقی (کلم بروکسل)، کلم کالی (کلم کِیل)، فلفل سبز، جعفری تازه، برگ خردل، غلات غنیشده و رزماری خشک از جمله خوراکیهای حاوی ویتامین C هستند.
همچنین فلفل قرمز، برگ شلغم، شاهی (تره تیزک)، کلم بروکلی، کیوی، آناناس، گوجه فرنگی، فلفل موزی (فلفل زرد)، کلم قرمز، پاپایا، توت فرنگی، گوجه فرنگی خشک، پیازچه، ریحان خشک، گرمک، گشنیز خشک، پودر میخک، انبه، زعفران و پرتقال نیز خوراکیهای دارای این ویتامین ارزشمند و ضروری برای سلامت بدن به شمار میروند.