پخش زنده
امروز: -
فلفل سبز با وجود آنتی اکسیدانهایی همچون کپسایسین، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب، ویتامین E و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم و پتاسیم دارای خواص شگفت انگیزی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ چندین مطالعه نشان میدهد که کپسایسین موجود در فلفل سبز از بدن در برابر سرطان سینه، پانکراس، استخوان و روده بزرگ محافظت و چرخه سلولی رشد سلولهای سرطانی را متوقف میکند.
همچنین این ترکیب به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک میکند و قند خون را کاهش میدهند
توجه به این نکته ضروری است که اگر از سوزش سردل یا سندرم روده تحریک پذیر (IBS) رنج میبرید، فلفل تند مصرف نکنید چرا که معده را بسیار تحریک میکند.