پخش زنده
امروز: -
در این نوشتار به معرفی مواد غذایی پرداخته میشود که با کنترل کلسترول از تشکیل لخته پیشگیری کرده و از مسدود شدن عروق جلوگیری میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ تحقیقات متخصصان تغذیه نشان میدهد که مواد غذایی همچون لیمو ترش، روغن زیتون. لیموترش، آووکادو، سیر، آرتیسو، کرفس، آب زغال اخته و هویج از لخته شدن خون و مسدود شدن عروق جلوگیری میکنند.
لیموترش
پژوهشها حاکی از آن است که مصرف لیموترش و پیادهروی روزانه باعث بهبود جریان خون میشود.
روغن زیتون
روغن زیتون منبع فوقالعاده اسیدهای چرب امگا ۹ به شمار میرود و کلسترولهای بد خون را کنترل و خطر بروز پلاکهای مسدودکننده عروق را کاهش میدهد.
آووکادو
مصرف منظم و متعادل آووکادو نه تنها باعث چاقی نمیشود بلکه بیشتر از روغن زیتون برای سلامت رگها را تضمین میکند؛ مصرف نصف آووکادو به همراه صبحانه به میزان سه مرتبه در هر هفته بسیار سودمند است.
سیر
مصرف روزانه حداقل یک حبه سیر باعث پیشگیری از بروز لخته، آنزیم درمانی قلب و عروق و تقویت کننده دستگاه ایمنی بدن میشود.
کرفس
مصرف این سبزی سرشار از آنتیاکسیدانها باعث کنترل فشارخون، نرم شدن رگها میشود و از تشکیل پلاکهای آترواسکلروتیک جلوگیری میکند.
آب زغالاخته
در میان مواد غذایی طبیعی، زغال اخته بدون شک جایگاه بسیار مهمی در بهبود جریان خون دارد. این میوه را به صورت آبمیوه، میوه خشک و بهصورت یخزده- در فصلی که موجود نیست- میل کنید تا خاصیت کلسترول در رگ هایتان رسوب نکند.
هویج
که هویج منبع باورنکردنی بتاکاروتن است و این ترکیب به کاهش خطر بروز سکته قلبی و متعادل کردن میزان کلسترول خون کمک میکند؛ بنابراین توصیه میکنیم که از این پس مصرف هویج را افزایش داده و از خواص بیشمار آن بهرهمند شوید.