مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری: سالانه ۶ هزار و ۵۷۶ تُن گوشت قرمز در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رضا پورفلاح با اشاره به وجود ۷۴۶ هزار و ۱۲۲ واحد دامی در شهرستان ساری گفت: سالانه ۶ هزار و ۵۷۶ تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: جمعیت دامهای سبک این شهرستان ۳۶۵ هزار و ۹۰۰ رأس بوده و بیشترین گوشت قرمز این شهرستان از دامهای سنگین با جمیت ۶۵ هزار رأس تامین میشود.
پورفلاح گفت: هزار و ۶۰۴ واحد دامداری کوچک روستایی شهرستان ساری با ظرفیت ۷۳ هزار رأس در زمینههای پرورش گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند داشتی و پرواربندی برّه فعالیت میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: ۷۲ واحد فعال صنعتی با ظرفیت ۱۱ هزار و ۲۵۳ رأس در این شهرستان فعالیت داشته که با تولید ۹.۳ درصدی در مازندران، سهم بسزایی در تامین گوشت قرمز این استان و استانهای دیگر دارند.