مازندران
تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز در ساری
۳ هزار و ۲۸۹ تن گوشت قرمز نیمه نخست امسال در شهرستان ساری تولید و روانه بازار مصرف شد.
رضا پورفلاح با بیان اینکه از مجموع گوشت قرمز تولید شده در شهرستان ساری، ۶۸ درصد مربوط به دام سنگین و بقیه دام سبک است افزود: این میزان گوشت گاو و گوساله تولید شده شامل گاو اصیل، دورگ، بومی و گاومیش با ۲ هزار و ۲۴۹ تن، گوشت گوسفند و بره با ۹۵۰ تن و بز و بزغاله با ۹۰ تن، است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: ۷۳۵ هزار و ۳۴۵ واحد دامی در این شهرستان وجود دارد.