مازندران
تولید هزار و 800 میلیاردی گوشت قرمز در بابل
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل: سه ماه نخست امسال بیش از 2 هزارتن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سیداحمد طاهری گفت: سه ماه نخست امسال 2 هزار و 28 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی هزار و 825 میلیاردریال در شهرستان بابل تولید و روانه بازار مصرف شد.
مدیر
جهاد کشاورزی شهرستان بابل با بیان اینکه 99 هزار و 887 راس دام سنگین و 210 هزار و 687 راس دام سبک در این شهرستان وجود دارد افزود: از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی خشک و یا چروکیده بودن آن، در حالت فساد همراه با بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن و لزج و چسبنده و مترشح بودن آن است.
طاهری با اشاره به اینکه عضلات گوشت به لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی بوده و با فشار انگشت، پس از برداشتن آن به حالت اولیه بر گردد گفت: رنگ طبیعی گوشت با توجه به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز است و در صورت کمرنگ بودن گوشت احتمال کم خونی و بیماری مزمن دام کشتاری وجود داشته و پر رنگ بودن و تیره رنگی گوشت هم علامت خارج نشدن کامل خون هنگام ذبح بوده که خود از علائم احتمالی ابتلای دام به بیماری عفونی و تب دار یا مرگ دام قبل از کشتار محسوب می شود.