مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل از تولید سالانه ۷هزار و ۴۸۰تُن گوشت قرمز به ارزش بیش از ۶هزار میلیاردریال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، سیداحمد طاهری ارزش ناخالص این مقدار گوشت قرمز تولیدی را ۶هزار و ۴۰۱میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۵هزار و ۷۴۰تُن گوشت قرمز در شهرستان مصرف شده و بقیه به خارج از شهرستان صادر میشود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: گوشت قرمز دارای مقادیر زیادی چربی و پروتئین بوده و از جمله خواص آن جلوگیری از کم خونی، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود بیماریهای روانی، درمان کمخونی، بی خوابی، تأخیر در بروز آب مروارید، تعادل در کلسترول، مناسب برای رژیم لاغری، تقویت عضلات، محافظ پوست و تأمینکننده انرژی است.