شعاردرمانی حذف بروکراسی های پیش روی دامداران
رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی استان قم گفت: در حالی که شبانه روز پیگیر کاهش و یا حذف فرایندهای اداری پیش روی دامداران برای دریافت و تمدید صدور پروانه هستیم، اما متاسفانه حذف بروکراسی اداری برای این صنف در قالب شعار باقی مانده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، پیمان عالمی در گفتگو با بخش خبری شامگاهی سیمای مرکز قم
با اشاره به مشکلات دامداران برای دریافت و تمدید پروانه از واحدصنفی مربوطه گفت: علاوه بر ۱۸۰ هزار تومان که سازمان نظام مهندسی کشاورزی از دامداران دریافت میکند، مبلغی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومان نیز نظام دامپزشکی دریافت میکند در حالی که دامداران پروانه صنفی دارند و ساماندهی شده اند و نیازی به فرایندهای اضافی نیست.
رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی استان گفت: در حالی که شبانه روز پیگیر کاهش و یا حذف فرایندهای اداری پیش روی دامداران برای دریافت و تمدید صدور پروانه هستیم اما متاسفانه نه تنها اتفاق مثبتی در این زمینه نیفتاده بلکه این فرایندهای سنگین تر اعمال شده و حذف بروکراسی اداری برای این صنف در قالب شعار باقی مانده است.
خوش نژاد مسئول صدور پروانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان نیز در پاسخ به علت افزوده شدن مراحل و هزینههای دریافت و تمدید پروانه دامداران گفت: این سازمان در جهت کاهش هزینهها و کاهش تردد متقاضیان در هر یک از مراکز بخشهای استان با بکارگیری کارشناسان متخصص اقدام به راه اندازی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی کرده که دامداران و متقاضیان میتوانند به این مراکز مراجعه کنند.
وی تعرفه صدور پروانه را ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: دامدارانی که در گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز قم مبلغ پرداختی خود را یک میلیون تومان عنوان کردند چنین چیزی نیست و این متقضایان میتوانند به سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان مراجعه کنند تا پیگیر مشکلات آنها شویم و شکایتشان را بررسی کنیم.
خوش نژاد افزود: در حال حاضر مشکل خاصی وجود ندارد و در راستای تحقق دولت الکترونیک ظرف مدت یک هفته، کارت شناسایی روستایی یا اعتبار ۵ ساله صادر میشود و دامدارانی که در طرح ساماندهی روستایی جهاد کشاورزی شرکت میکنند از تسهیلات بانکی، تخفیف در تعرفه برق و نهادههای هایی که جهادکشاورزی برایشان در نظر میگیرد بهره مند میشوند
بر اساس قانون جامع نظام دامپروری کشور مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ صدور کلیه مجور واحدهای دام و طیور صنعتی، نیمه صنعتی و روستایی به سازمان مهندسی کشاورزی واگذار شده است.