افزایش تولید گوشت مرغ آماده طبخ در مازندران
تولید گوشت مرغ آماده طبخ در مازندران یکماه گذشته به ۲۳ هزار تن معادل ۳ درصد افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، تولید گوشت مرغ آماده طبخ در آذر امسال معادل ۲۳ هزار تن در مازندران بود که این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش ۳ درصدی داشته است و کارشناسان دلیل این افزایش تولید را کاهش تلفات در واحدهای مرغ گوشتی اعلام کردند.
صنعت طیور در مازندران برای ۳۵ هزار نفر شغل ایجاد کرده است و تولید مرغ استاندارد میتواند به عنوان کلید خودکفایی، تکمیل زنجیره تولید و کاهش خروج ارز از کشور نقش آفرین باشد.
سیده حکیمه موسوی گزارش میدهد