پخش زنده
امروز: -
تولید گوشت مرغ در مرغداریهای فعال تایباد از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال 8 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت : سالانه بطور متوسط سه دوره جوجه ریزی در مرغداریهای تایباد انجام میشود و به طور میانگین در هر سال افزون بر 4 هزار و 294 تن گوشت مرغ در این منطقه تولید میگردد.
محمد میری افزود : هر دوره جوجه ریزی 45 تا 50 روز طول میکشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر میشود.
وی ادامه داد : با توجه به نبود کشتارگاه طیور در این شهرستان مرغ های پرورش یافته برای کشتار به سایر کشتارگاههای استان ارسال و بخشی از آنها وارد چرخه مصرف در شهرستان تایباد میشود.
میری گفت: این تعداد مرغداری زمینه اشتغال افزون بر 120 نفر را به صورت مستقیم در این شهرستان فراهم کرده است.
وی افزود: نبود بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی از مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی در این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد : اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی، نظارت بر فاصله زمان جوجه ریزی، نظارت بر واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماریهای طیور است.
وی به پرورش مرغ ایرانی نژاد "آرین" اشاره کرد و گفت: امسال برای اولین بار تولید مرغ با نژاد ایرانی در 2 واحد صنعتی بخش میان ولایت این شهرستان در حال انجام است.
میری افزود : این نژاد مرغ گوشتی از سوی متخصصین داخلی کشور اصلاح نژاد شده و در حال حاضر در این 2 واحد 60 هزار قطعه در هر دوره 40 روزه پرورش داده میشوند.
وی با بیان اینکه در طول دوره پرورش این مرغ ها، کارشناسان دامپزشکی در سه مرحله اقدام به نمونه گیری میکنند ادامه داد: در صورتی که نتایج آزمایشهای انجام شده نشان از نبود هرگونه آنتی بیوتیک در بدن مرغها باشد، مجوز عرضه صادر میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت:تامین نهاده های یارانه ای، خرید تضمینی گوشت مرغ تولید شده و تخفیفات بیمه ای از مهمترین خدمات ارائه شده به پرورش دهندگان مرغ نژاد ایرانی "آرین" می باشد.