به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین رضا غلامی صبح امروز طی سخنانی در نشست خبری که در سالن همایشهای مرکز تحقیقات دانشگاه شاهد با موضوع برگزاری دومین همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام برگزار شد افزود: با توجه به اینکه هفته پژوهش از ۲۲ آذر آغاز شد و تا یک هفته ادامه دارد این هفته فرصت مهمی برای بررسی آسیبهای پژوهش و هموار سازی مسیر پژوهش تلقی میشود.
وی با بیان اینکه پژوهشهای علوم انسانی با نوعی مظلومیت در سالهای اخیر مواجه شده گفت: سرمایه گذاریها در عرصه پژوهشهای علوم انسانی کاهش یافته و ایدههای علوم انسانی از عمل دور مانده و به همین دلیل پژوهشهای علوم انسانی در بدنه دولت شکل نگرفته است و ما شاهد یک شکاف عمیق بین پژوهشهای علوم انسانی هستیم.
رئیس مرکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد در ادامه تأکید کرد: بخش مهمی از پژوهشهای علوم انسانی فاقد مسأله و دلیل حرفهای هستند و به همین دلیل از متن جامعه دور قرار گرفته اند و همین موضوع فقدان کیفیت پژوهشها را موجب شده و باید رابطه پژوهشهای علوم انسانی با عمل مهم تلقی شود.
حجت الاسلام و المسلمین غلامی گفت: با تأسیس پژوهشکده مطالعات اجتماعی توانستیم طرحهای مرتبط با علوم انسانی را توسعه دهیم و حتی در عرصه فعالیتهای پژوهشی یک نشریه علمی راه اندازی کرده ایم.
وی در ادامه به برگزاری دومین همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام اشاره کرد و گفت: نخستین همایش در سال ۹۶ در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد که در این همایش ظرفیتها به خوبی شناخته شد و بسیاری از مقالات نیز مورد بررسی و نقد قرار گرفت از همان زمان برگزاری دومین همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی در دستور کار دانشگاه شاهد قرار گرفت و تلاشهایی برای توسعه مقالات پژوهشی در راستای آسیبهای اجتماعی شکل گرفت و در نهایت قرار است این همایش در شهریور ۱۴۰۰ با مشارکت مسؤولان حوزوی و دانشگاهی برگزار شود.
رئیس مرکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد تأکید کرد: مهلت ارسال چکیده مقالات تا اواخر بهار ۱۴۰۰ است و پس از آن مقالات داوری و ارزیابی و رتبه بندی میشوند.