مواضع محور عبری و عربی به انتخابات آمریکا (2)
اقدام کشورهای محور عبری و عربی ضدمقاومت به برقراری مناسبات رسمی با رژیم صهیونیستی، آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بیشترین آورده را برای کارزار انتخاباتی ترامپ به همراه داشت .
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما: نظر به اینکه تغییر سیاست های کلان آمریکا، پیامدهای قابل توجهی در عرصه های مختلف جهانی به همراه خواهد داشت، روند کارزارهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در چهار نقطه جهان به دقت دنبال می شود.
سران و مقامات برخی از کشورهای غرب آسیا، به خصوص مجموعه محور عبری و عربی یا همان ضدمقاومت نیز به شدت نگران نتیجه انتخابات سوم نوامبر 2020 آمریکا هستند و فراز و فرودهای کارزارهای انتخاباتی دونالد ترامپ و جو بایدن را به طور جدی دنبال می کنند. این کشورها، به فراخور نوع و سطح رابطهای که با آمریکا دارند، در هر مقطع ممکن است نامزدی را بر رقیب او ترجیح دهند.
در بخش نخست این پژوهش ضمن مرور مواضع رژیم صهیونیستی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و دو کاندیدای رقیب، به ترجیحات این رژیم درخصوص پیروزی رقیب جمهوری خواه رسیدیم و اینک، در قسمت دوم دیدگاه های کشورهای عرب مخالف جریان مقاومت را درباره ترامپ و بایدن بررسی و درباره فرد مطلوب آنها برای رسیدن به ریاست جمهوری در آمریکا گمانه زنی خواهیم کرد.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت استپژوهشگر:مرجان شریف زاده