مازندران
جوجه ریزی ۵ میلیون قطعهای در هر دوره در مرغداریهای آمل
شهرستان آمل دارای ۳۶۲ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵ میلیون و ۵۷۶ هزار جوجه در هر دوره و ۸ واحد جوجه کشی است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: سال گذشته با پایش مستمر کارشناسان تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی آمل در سامانه سماصط، واحدهای مرغداری گوشتی در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور این شهرستان ثبت نام کردند.
سید حسین اسلامی افزود: سال گذشته ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد.
وی تصریح کرد: این شهرستان دارای ۳۶۲ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵ میلیون و ۵۷۶ هزار جوجه در هر دوره و ۸ واحد جوجه کشی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل جمع آوری، یکپارچه سازی اطلاعات و مدیریت اطلاعات واحدهای تولیدی صنعت در بخش مرغ مادر گوشتی و جوجه کشی، نظارت بر عملکرد شرکتهای زنجیره تولید گوشت مرغ و اصلاح فضای کسب و کار در صنعت طیور، مدیریت بر تولید، تنظیم بازار گوشت مرغ و جوجه یک روزه، ساماندهی واحدهای غیرمجاز و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا را از اهداف کلی سامانه سماصط برشمرد.
وی خاطر نشان کرد: ماهانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سامانه سماصط این شهرستان ثبت میشود.