از ابتدای امسال تاکنون 75 هزار تن گوشت مرغ در بیش از 800 مرغداری گیلان تولید و روانه بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: از ابتدای امسال تاکنون ، 75 هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 2 هزار و 500 تن معادل 4 درصد بیشتر است.
حجت علی اکبرنژاد ، فعالیت 843 واحد مرغداری در گیلان با ظرفیت بیش از 19 میلیون قطعه را یکی از توانمندی های این استان دانست و افزود : گیلان در حال حاضر10 درصد گوشت مرغ کشور را تأمین میکند.
وی به دیگر قابلیتهای گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره کرد و گفت : هم اکنون گیلان در تولید مرغ اجداد رتبه نخست ، تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : پارسال 174 هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیش بینی می شود امسال به 180 هزار تن برسد.