کشتارگاههای مازندران روی خط تمام مکانیزه کشتار +فیلم
کشتارگاههای صنعتی مرغ مازندران در زنجیره کشتار پیش از بسته بندی به رتبه های بالا ارتقا یافتند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیرکل دامپزشکی مازندران در بازدید از کشتارگاه صنعتی آمل گفت: هم اکنون یک کشتارگاه دارای (آ پلاس) و چهار کشتارگاه (گرید آ) است.
سید حسین رضوانی افزود: دو کشتارگاه صنعتی دراستان در مرحله دریافت مجوزهای لازم برای رتبه (آ) هستند.
او گفت، اختلاف اصلی در تخلیه اندرونی واحشا مرغ توسط دستگاه وبدون دخالت افراد انجام میشود واین اطمینان را به مصرف کننده میدهد که چیزی به عنوان ضایعات در مرغ وجود نخواهد داشت.
مدیرکل دامپزشکی مازندران به فعالیت ۲۰ کشتارگاه صنعتی و کشتار روزانه هزار و ۳۰۰ تن مرغ زنده اشاره کرد و افزود: هم اکنون در ۱۸ کشتارگاه صنعتی استان بیش از ۸۵۰ تن روزانه کشتار مرغ انجام می شود.
رضوانی گفت: نیاز تولید روزانه مرغ گرم درمازندران را حدود ۲۰۰ تا ۲۲۰ تن و درایام تعطیل آخر هفته وتعطیلات چند روزه تا ۳۵۰ تن در روز است.
او به خروج مرغ زنده توسط برخی تولیدکنندگان مرغ استان اشاره کرد وگفت: با توجه به نیاز روزانه مازندران، همچنان روند خروج مرغ زنده از استان به دیگر مناطق کشور روزانه وجود دارد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران افزود: ۲۰۰ تا ۲۲۰ تن هم به طور مستقیم به عرضه مرغ درمیدان بهمن تهران ارسال میشود و برخی دیگر نیز با قراردادهایی که مستقیم برخی شرکتهای تولید مرغ با مصرف کنندههای عمده دارند ارسال میکنند.